בטטות בתנור ברוטב חריף

החומרים:2 בטטות גדולות או 3 בטטות קטנות½ כוס שמן2 כפיות רוטב סויה3 טיפות טבסקו1 כף גדושה פפריקה מתוקה2 כפיות כורכום1 כפית תערובת עשבי תיבול טרייה (רוזמרין, עירית, מיורן)או 2 כפיות תערובת עשבי תיבול מיובשים1 כפית אבקת שוםמלח ופלפל גרוס לפי הטעםאופן ההכנה:מקלפים את הבטטות וחותכים לפרוסות בעובי 5-3 ס"מ. שוטפים היטב ומייבשים במגבת נייר.שמים את שאר החומרים בקערה ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד ללא גושים.מכניסים את פרוסות הבטטות לקערה ומערבבים היטב, כדי שכל החתיכות יכוסו ברוטב.מעבירים את הבטטות לתבנית, מכניסים לתנור קר ואופים בחום גבוה (200 מעלות) כ-30 דקות, עד שהבטטות רכות ובעלות גוון חום.מגישים חם או פושר.

החומרים:
2 בטטות גדולות או 3 בטטות קטנות
½ כוס שמן
2 כפיות רוטב סויה
3 טיפות טבסקו
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
2 כפיות כורכום
1 כפית תערובת עשבי תיבול טרייה (רוזמרין, עירית, מיורן)
או 2 כפיות תערובת עשבי תיבול מיובשים
1 כפית אבקת שום
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה:
מקלפים את הבטטות וחותכים לפרוסות בעובי 5-3 ס"מ. שוטפים היטב ומייבשים במגבת נייר.
שמים את שאר החומרים בקערה ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד ללא גושים.
מכניסים את פרוסות הבטטות לקערה ומערבבים היטב, כדי שכל החתיכות יכוסו ברוטב.
מעבירים את הבטטות לתבנית, מכניסים לתנור קר ואופים בחום גבוה (200 מעלות) כ-30 דקות, עד שהבטטות רכות ובעלות גוון חום.
מגישים חם או פושר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר