בטידה דה מנגה (מנגו)

 

מצרכים ל- 4 כוסיות משקה:
3 מנגו מסוג מאיה
כחצי כוס קשאסה 61
שתי כפיות סוכר גדושות
250 מ"ל חלב מרוכז

אופן ההכנה:
מקררים במקרר במשך כמה שעות 3 מנגו מסוג מאיה.
לאחר מכן מקלפים, חותכים לקוביות טוחנים בבלנדר את המנגו.
מוסיפים כחצי כוס קשאסה 61, שתי כפיות סוכר גדושות, 250 מ"ל חלב מרוכז ומערבבים היטב בבלנדר.
מקפיאים כחצי שעה לפני ההגשה.
מומלץ להגיש עם שתי כוסות קרח, בכוס קטנה.
(אם המשקה סמיך מדי, ניתן לדלל במעט קשאסה).

ממתכוני פסטיבל דרום אמריקה בצפון הנגב, 17-22 באוגוסט 2009
לפרטים ולמידע נוסף:
www.habsor.co.il ,052-9991003






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה