ביגה פותחת רשת מזון מהיר: ביגה פסטה בר

שני הסניפים הראשונים בקיסריה ובחיפה. במסגרת המהלך הוקם מפעלים לייצור פסטה טרייה, רטבים ואבקות תיבול

יותר מ-30 מנות פסטות טריות ופסטות ללא גלוטן, לזניות, רביולי, פיצות ופוקצ'ות מהטבון, סלטים בהרכבה אישית, כריכים, פסטות במשקל ורטבים לצריכה ביתית
יותר מ-30 מנות פסטות טריות ופסטות ללא גלוטן, לזניות, רביולי, פיצות ופוקצ'ות מהטבון, סלטים בהרכבה אישית, כריכים, פסטות במשקל ורטבים לצריכה ביתית

חברת ביגה המפעילה רשת של 35 בתי קפה בשם זה, והינה בבעלות אנשי רשת קפה גרג, פותחת רשת למזון מהיר שתיקרא ביגה פסטה בר, ותנוהל על ידי יונתן גווילי, מנכ"ל רשת ביגה. שני הסניפים הראשונים של ביגה פסטה בר נפתחו באזור התעשייה קיסריה ובנשר בחיפה, ושטח כל אחד מהם כ- 80 מ"ר. יוצעו בהם יותר מ- 30 סוגי מנות של פסטות טריות ופסטות ללא גלוטן, לזניות, רביולי, פיצות ופוקצ'ות מהטבון, מגוון סלטים בהרכבה אישית, כריכים, פסטות במשקל ורטבים לצריכה ביתית. בין המחירים בתפריט רשת ביגה פסטה בר: פניני מוצרלה מעושנת 34 ₪, ספגטי סלסה סלמון 57 ₪, ניוקי פרומג'ו 49 ₪, לזניה 44 ₪, פפרדלה ערמונים 44 ₪, קלצונה תרד וגבינת עיזים 45 ₪, פיצה א-לה ורדה 52 ₪, סלט פסטה וגבינה מלוחה 42 ₪. יוצעו גם שירותי משלוחים. מנות הפסטה יוגשו בכלים חד־פעמיים. הרשת תציע גם מגוון מגשי אירוח, וניתן יהיה לערוך בסניפים אירועים וימי הולדת של עד כ- 100 איש.

צילום מדף הפייסבוק
צילום מדף הפייסבוק

יאיר מלכה, מבעלי רשת ביגה פסטה בר, אומר: "המהלך נועד להביא לצרכן הישראלי את החדשנות והרעננות. בשלב ראשון ייפתחו חמישה סניפים, כששניים ראשונים כבר נפתחו במקומות מרכזיים. מדובר בבחירה מדויקת וסלקטיבית של אזורים, בהם תפתח הרשת סניפים. זהו מהלך אסטרטגי, שהגיע מתוך צורך לנסות ולהוזיל עלויות לזכיינים. בשנים האחרונות מתמודדות רשתות בתי הקפה עם קושי לגייס זכיינים המוכנים להשקיע מיליוני שקלים בסניפים. ההשקעה בכל סניף של הרשת החדשה מוערכת ב- 800,000 שקל, סכום שנחשב נמוך בהשוואה להשקעה הממוצעת בהקמת סניף של בית קפה".

צילום מדף הפייסבוק
צילום מדף הפייסבוק

במסגרת המהלך הוקמו שלושה מפעלים חדשים: מפעל לייצור פסטה טרייה, מפעל לייצור רטבים, ומפעל לייצור אבקות תיבול. במפעלים  אלה יפתחו מגוון מוצרים ייחודיים, אשר יספקו מוצרים לרשתות הקפה גרג וביגה. מלכה מוסיף: "כיום, רוב הרשתות רוכשות את אותם חומרי גלם מאותם ספקים, ואין להן יתרון. לכן התגבשה אצלנו ההחלטה להקים מפעלים כדי להכין לעצמנו את חומרי הגלם, לפתח מוצרים ייחודיים לנו, ובעיקר להוזיל עלויות תפעול".






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה