ביום הולדתה ה-15 בלק סטיר מתמתגת מחדש

את גולת הכותרת הלילית יהווה הקוקטייל החדש שמככב בדרום אפריקה, "יגר בומב" המבוסס על רד בול ושוט יגר מייסטר בכוס וויסקי – משקה הנחשב למפיל שתיינים

רשת מסעדות הבשרים הדרום אפריקאית "בלק סטיר" ממתגת עצמה מחדש לאחר שהגיעה לנקודת הציון של 15 שנה – בהחלט הישג נדיר בעולם המסעדנות הישראלי.

הבעלים דרור זקס מחזיק בזיכיון לשלושה סניפים בישראל: מוצא עילית, ראש פינה, והרצליה פיתוח.
לרגל חגיגות ה-15 עברה המסעדה בהרצליה פיתוח למשכן חדש ברחוב ספיר 2,  במקום בו פעלה מסעדת ג'קו במשך ארבע שנים.
המסעדה תמותג כ"רסטו-בר", ולשם כך נבנה במקום בר אלכוהול עשיר, הנשען על מסורת הקוקטיילים הדרום אפריקניים המותאמים לבשר, ותפריט סוגי אלכוהול חדשים.

את גולת הכותרת הלילית יהווה הקוקטייל החדש שמככב בדרום אפריקה, "יגר בומב" המבוסס על רד בול ושוט יגר מייסטר בכוס וויסקי – משקה הנחשב למפיל שתיינים.

אתר האינטרנט של המסעדה התעדכן, והפורום שבו יפעל במתכונת מוגברת כאשר מנכ"ל הרשת יענה אישית לתכתובות מדי יום.
מערך משלוחים עצמאי התחיל לפעול באזור הרצליה, גם דרך האתר.
במהלך החודשים יולי ואוגוסט יפעלו משלוחים גם בסניפים האחרים.

התפריט הכללי ישודרג מבחינת ארוחות עסקיות, כשלתפריט הרגיל יחזור פילה היען שכיכב במסעדה בעשור הקודם. ה"ביל טונג" – בשר כתף בקר מיושן, יוגש בתפריט הבר החדש, ויימכר בשקיות הביתה.

לוגו המסעדה השתדרג בצבעי השחור-ירוק זוהר שיאפיינו גם את הבר, וסלוגן המסעדה החדש יהיה: "הנתח הטוב של היום".

שף המסעדות אריאל גפן ומומחה הבשר של הרשת – ברנרד, שוקדים על מתכונים ורוטב הבית המובא מדרום אפריקה, שיצורפו בקרוב לכל מכירת בשרים הביתה.

דרור זקס אומר: "החשיבה מאחורי מהלך המיתוג היתה לרענן ולהצעיר את פני המסעדה. הפיכתה לרסטו-בר בסניף הדגל, תכניס ממד חדש לשעות הלילה הקטנות, בהן הקהל הנאמן שלנו יקבל אופציה לשבת על הבר החדש, לאכול מתפריט הבר ולשתות מהקוקטיילים, מול בר מעוטר בפלזמות חדשות".

סניף הרצליה : רח' ספיר 2, הרצליה פיתוח טלפון : 09-95574664/7
סניף מוצא : רמת מוצא 6, מוצא עילית טלפון : 02-5700433
סניף ראש פינה : בכניסה לשדרות הגליל, מול המשטרה טלפון : 04-6936250
www.blacksteer.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר