ביום שלישי השבוע, 11.12.2007, יערך "משתה מכבים" במסעדת קולינרי בירושלים בשיתוף יקב יתיר.
במסגרת המשתה ייחשפו לראשונה מבחר מנות מתפריט החורף החדש, שייחנך ב- 1 בינואר 2008, בניצוחה של השפית מירית הראל ובליווי יינות יקב יתיר.
את הערב ילווה מנכ"ל יקב יתיר, יעקב בן דור, בשיחת יין בנושא "בימים ההם בזמן הזה – ביער יתיר".
תפריט המשתה:
מנה ראשונה לבחירה:
מרק גולש הונגרי
שיפודי טונה צרובה בקרסט תבלינים, על מרק אטריות שעועית ונגיעות אסיאתיות.
מנה עיקרית (לבחירה):
ניוקי תפוח-אדמה ממולא בקרפ טופו ברוטב פסטו
תבשיל לחי עגל בציר פטריות יער על מצע ריזוטו
פילה דניס ממולא בעשבי תיבול, עגבניות מיובשות ושום על מצע רטטוי ירקות גינה
קינוח:
טקס תה אנגלי
· אפלקרמבל – תפוחים ופירות יער עם גרנולה ובצק פריך.
· פרפה חלווה על שערות קדאיף ברוטב סילאן.
המשתה יחל בשעה 20:00, ומחירו 160 ₪ לאדם כולל הכל.
קולינרי
רח' עמק רפאים 31, המושבה הגרמנית, ירושלים
טל. 02-5662671
יוני הראל: טל. 052-5624990