ביסטרו בשר ויין הטרקלין מארח את יקב רימון לקראת החגים

לקראת חגי תשרי – עד ערב השנה החדשה יארח ביסטרו בשר ויין "הטרקלין" את "יקב רימון" לארוחות וטעמים ברוח החגים.

בשיתוף פעולה זה מציע ביסטרו בשר ויין הטרקלין ברחוב נחלת בנימין, את תפריט הבשרים בשילוב עם טעמו המתוק, צבעו הארגמני וניחוחו הגלילי של יין הרימונים מבית "יקב רימון" ממושב כרם בן זימרה שבגליל העליון.

יוסי בן אודיס סומלייה הטרקלין, ומשה יוחנן שף המסעדה, טעמו את יינות הרימונים של יקב רימון, וכך נולד הרעיון לבניית תפריט משותף של 6 מנות זוגיות המשלבות את מנות הבית של הטרקלין עם מוצרי היקב:

• סלט רימונים – עלי בייבי משולבים עם גרגרי רימון, אגסים, ורצועות ברזאולה איטלקית.
• פטה כברי עוף – בציפוי תמרים, תאנים, אגוזים וריבת רימונים
• קרפצ'יו בקר ברכז רימון – בעלי ארוגולה ופרמזן איטלקי
• שקדי טלה / פרגיות – על טאבולה רימונים
• גלילות חציל בבשר טלה – על צזיקי רימונים
• סטייק קצוץ בפורט רימון – בשר קצוץ מסינטה ואנטריקוט ברוטב פורט רימונים.
הארוחה מלווה בלחם חלוקי נחל הנאפה במקום.

מחיר הארוחה בת 6 מנות זוגיות: 79 ₪ לאדם.

באחד מערבי שיתוף הפעולה יתארח במקום יינן היקב שילווה את הארוחה בהסברים ובטעימה מודרכת של יינות היקב.

הטרקלין 
רח' נחלת בנימין 41, ת"א, טל. 03-5660013
 א' – ש', 19.00 עד אחרון הלקוחות






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה