ביף בורגיניון

מצרכים ל-10 מנות:1.5 ק "ג קוביות כתף בקר טרי 1/2 כוס קמח 400 גרם קוביות חזה אווז מעושן 10 יחידות בצל אשלוט 1 בקבוק יין אדום יבש 1ליטר ציר בקר/עוף 350גרם (סלסלה) פטריות שמפיניון מלחפלפל לבןאופן ההכנה:מקמחים את קוביות הבשר.מניחים בסיר ומטגנים מכל הצדדים. מוסיפים לסיר את קוביות האווז המעושן וממשיכים לטגן עוד קצת. מוסיפים בצלי שאלוט קלופים ושלמים.יוצקים את היין ומבשלים על להבה נמוכה עד שהנוזל מצטמצם לחצי מכמותו.מוסיפים את ציר הבקר/עוף ומבשלים עד שהבשר מתרכך.לקראת סוף הבישול מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים את הפטריות.כתףחלק קדמי גדול ורחב, מתאים למאכלי קדרה ולצלייה בנתח אחד לא שמן במיוחד. נותן תוצאה טובה בבישול ארוך ואיטי.

מצרכים ל-10 מנות:
1.5 ק "ג קוביות כתף בקר טרי
1/2 כוס קמח
400 גרם קוביות חזה אווז מעושן
10 יחידות בצל אשלוט
1 בקבוק יין אדום יבש
1ליטר ציר בקר/עוף
350גרם (סלסלה) פטריות שמפיניון
מלח
פלפל לבן

אופן ההכנה:
מקמחים את קוביות הבשר.
מניחים בסיר ומטגנים מכל הצדדים.
מוסיפים לסיר את קוביות האווז המעושן וממשיכים לטגן עוד קצת.
מוסיפים בצלי שאלוט קלופים ושלמים.
יוצקים את היין ומבשלים על להבה נמוכה עד שהנוזל מצטמצם לחצי מכמותו.
מוסיפים את ציר הבקר/עוף ומבשלים עד שהבשר מתרכך.
לקראת סוף הבישול מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים את הפטריות.

כתף
חלק קדמי גדול ורחב, מתאים למאכלי קדרה ולצלייה בנתח אחד לא שמן במיוחד. נותן תוצאה טובה בבישול ארוך ואיטי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר