מתכון מהיר ל- 4 אנשים; לשים על האש ולשכוח לשלוש שעות:
חומרים:
1 קילו בשר בקר (כתף, זנב, צלעות) חתוכים לקוביות גסות
4 סלקים חתוכים לקוביות
2 בצלים, 2 גזרים חתוכים גס
20 שיני שום, כף רוזמרין, כף טימין, כף זעתר – הכל טרי כמובן
חבילה של ערמונים בוואקום
כף מלח, כף שטוחה של פלפל שחור
בקבוק יין אדום טוב
אופן ההכנה:
לשים את כל המצרכים בסיר רחב וכבד.
למזוג את היין ולהביא לרתיחה.
להנמיך להבה למינימום – שיהיה רק בעבוע קליל.
לכסות ולשכוח לשלוש שעות, או להכניס לתנור לחום של 120 מעלות עד שהבשר רך.