ביף בורגיניון

מתכון מהיר ל- 4 אנשים; לשים על האש ולשכוח לשלוש שעות:חומרים:1 קילו בשר בקר (כתף, זנב, צלעות) חתוכים לקוביות גסות4 סלקים חתוכים לקוביות2 בצלים, 2 גזרים חתוכים גס20 שיני שום, כף רוזמרין, כף טימין, כף זעתר – הכל טרי כמובןחבילה של ערמונים בוואקוםכף מלח, כף שטוחה של פלפל שחורבקבוק יין אדום טובאופן ההכנה:לשים את כל המצרכים בסיר רחב וכבד.למזוג את היין ולהביא לרתיחה.להנמיך להבה למינימום – שיהיה רק בעבוע קליל.לכסות ולשכוח לשלוש שעות, או להכניס לתנור לחום של 120 מעלות עד שהבשר רך.

מתכון מהיר ל- 4 אנשים; לשים על האש ולשכוח לשלוש שעות:

חומרים:
1 קילו בשר בקר (כתף, זנב, צלעות) חתוכים לקוביות גסות
4 סלקים חתוכים לקוביות
2 בצלים, 2 גזרים חתוכים גס
20 שיני שום, כף רוזמרין, כף טימין, כף זעתר – הכל טרי כמובן
חבילה של ערמונים בוואקום
כף מלח, כף שטוחה של פלפל שחור
בקבוק יין אדום טוב

אופן ההכנה:
לשים את כל המצרכים בסיר רחב וכבד.
למזוג את היין ולהביא לרתיחה.
להנמיך להבה למינימום – שיהיה רק בעבוע קליל.
לכסות ולשכוח לשלוש שעות, או להכניס לתנור לחום של 120 מעלות עד שהבשר רך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר