ביף נאגי מאקי ברוטב אינדונזי

 

מצרכים ל- 2 מנות:
רוטב
650 גר' סוכר
500 מ"מ רוטב סויה
6 שיני שום
20 גר' גי'נג'ר כתוש
10 עלי כפיר ליים
200 מ"ל מים

אופן ההכנה
מכינים קרמל מ- 650 גר' סוכר – ממיסים את הסוכר על אש בינונית עד שמתקבל צבע עינברי ומרקם סמיך וקרמלי.
מוסיפים מים ואת יתר החומרים.
מביאים לרתיחה עדינה על אש בינונית כשתי דקות ומורידים מהאש. 

הרכבת המנה
פורסים לרצועות דקות אספרגוס, פטריות שיטקה, בצל ירוק ומוסיפים נבטים.
פורסים אנטריקוט בעובי 3 ס"מ ומניחים על מחצלת.
במרכז פרוסת הבשר מניחים את רצועות הירקות, מגלגלים ומסירים את המחצלת.
מניחים על פלנצ'ה חמה כ- 2 דקות עד שכל צידי רול הבשר יקבל צבע זהוב.
להניח על צלחת שטוחה ולמזוג מעט מהרוטב.

הצעת הגשה:
ניתן להניח על רול הבשר רצועות בטטה או דלעת מזוגגות בסוכר ושום כתוש.
את הרוטב למזוג מלמעלה או אפילו מסביב לצלחת.

ממתכוני עכבר שף 2009






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה