ביף פילה יען

ל- 4 סועדיםחומרים:1 ק"ג בשר פילה יען100 גרם פטריות שמפניון חתוכות2 בצליםכוס שמנת מתוקהכפית חרדל1/4 כוס יין אדוםפטרוזליהפלפל גרוסמרק עוף זנגווילאופן ההכנה:1. חותכים את פילה היען הבצל לרצועות דקות.2. מקפיצים את הבצל במחבת עד שיתחיל להזהיב.3. מוסיפים את פטריות השמפיניון .4. מקפיצים את פילה היען ביחד עם הבצל והפטריות 2-3 דקות.5. מוסיפים את כל התבלינים.6. מוסיפים את השמנת, היין, הסויה וקמצוץ פטרוזיליה.להגיש על מצע אורז.ממתכוני שבוע טעמים בעמקים 2006מיטב מסעדות עמק יזרעאל וסביבותיו מפנקות בארוחות גורמה במחיר 89 ₪12-18 בפברואר 2006

ל- 4 סועדים

חומרים:
1 ק"ג בשר פילה יען
100 גרם פטריות שמפניון חתוכות
2 בצלים
כוס שמנת מתוקה
כפית חרדל
1/4 כוס יין אדום
פטרוזליה
פלפל גרוס
מרק עוף
זנגוויל

אופן ההכנה:
1. חותכים את פילה היען הבצל לרצועות דקות.
2. מקפיצים את הבצל במחבת עד שיתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את פטריות השמפיניון .
4. מקפיצים את פילה היען ביחד עם הבצל והפטריות 2-3 דקות.
5. מוסיפים את כל התבלינים.
6. מוסיפים את השמנת, היין, הסויה וקמצוץ פטרוזיליה.

להגיש על מצע אורז.


ממתכוני שבוע טעמים בעמקים 2006
מיטב מסעדות עמק יזרעאל וסביבותיו
מפנקות בארוחות גורמה במחיר 89 ₪
12-18 בפברואר 2006


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר