ל- 4 סועדים
חומרים:
1 ק"ג בשר פילה יען
100 גרם פטריות שמפניון חתוכות
2 בצלים
כוס שמנת מתוקה
כפית חרדל
1/4 כוס יין אדום
פטרוזליה
פלפל גרוס
מרק עוף
זנגוויל
אופן ההכנה:
1. חותכים את פילה היען הבצל לרצועות דקות.
2. מקפיצים את הבצל במחבת עד שיתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את פטריות השמפיניון .
4. מקפיצים את פילה היען ביחד עם הבצל והפטריות 2-3 דקות.
5. מוסיפים את כל התבלינים.
6. מוסיפים את השמנת, היין, הסויה וקמצוץ פטרוזיליה.
להגיש על מצע אורז.
ממתכוני שבוע טעמים בעמקים 2006
מיטב מסעדות עמק יזרעאל וסביבותיו
מפנקות בארוחות גורמה במחיר 89 ₪
12-18 בפברואר 2006