fbpx

ביצה עלומה על חציל ביוגורט

מתכון ל- 4 מנותחומרים:8 פרוסות חציל 1 ס"ממלח גס1/2 כוס שמן לטיגון2 גביעי יוגורט סמיךמלח, פלפל1 כף חומץ4 ביצים אופן ההכנה:זורים על פרוסות החציל מלח גס ומניחים כ- 30 דקות. שוטפים את החצילים ומייבשים. מחממים את השמן במחבת ומטגנים קלות עד להזהבה, מוציאים ומניחים על נייר סופג.מחלקים את היוגרט ל- 4 צלחות הגשה. מניחים בכל צלחת 2 פרוסות חצילממלאים מחבת עמוקה במים, מוסיפים את החומץ, מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה כך שהמים לא יבעבעו. שוברים את הביצים ומחליקים לתוך המים ביצה אחרח ביצה. מבשלים כ- 3 דקות עד שחלמוני הביצים מתכסים בקרום לבן. מוציאים מיד הביצים בעזרת כך מחוררת, מניחים על החצילים, מתבלים במלח ופלפל, ומגישים מיד.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מתכון ל- 4 מנות

חומרים:
8 פרוסות חציל 1 ס"מ
מלח גס
1/2 כוס שמן לטיגון
2 גביעי יוגורט סמיך
מלח, פלפל
1 כף חומץ
4 ביצים

אופן ההכנה:
זורים על פרוסות החציל מלח גס ומניחים כ- 30 דקות. שוטפים את החצילים ומייבשים. מחממים את השמן במחבת ומטגנים קלות עד להזהבה, מוציאים ומניחים על נייר סופג.
מחלקים את היוגרט ל- 4 צלחות הגשה. מניחים בכל צלחת 2 פרוסות חציל
ממלאים מחבת עמוקה במים, מוסיפים את החומץ, מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה כך שהמים לא יבעבעו. שוברים את הביצים ומחליקים לתוך המים ביצה אחרח ביצה. מבשלים כ- 3 דקות עד שחלמוני הביצים מתכסים בקרום לבן.
מוציאים מיד הביצים בעזרת כך מחוררת, מניחים על החצילים, מתבלים במלח ופלפל, ומגישים מיד.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר