בירות חדשות בינואר בטמפל בר

Temple Bar, רשת הפאבים האיריים, מקדמת את תרבות הבירה בארץ ומציגה מדי חודש בירות ייחודיות ובלעדיות אשר טרם הוגשו בישראל

Temple Bar, רשת הפאבים האיריים, מקדמת את תרבות הבירה בארץ ומציגה מדי חודש בירות ייחודיות ובלעדיות אשר טרם הוגשו בישראל.
שמתי פעמיי לטעום מה הביאו לנו לינואר.

הסניף הראשון של Temple Bar הוקם בנובמבר 2003 בסינמה סיטי בצומת גלילות על ידי איש העסקים איציק אדרי. במהרה הפך המקום למוסד בירה מוכר וחביב על אוהבי הבירה, זאת הודות למבחר הבירות העצום, האוכל המשובח והאווירה הייחודית.
בהמשך נפתחו פאב נוסף במתחם ה-Cinemall, לב המפרץ חיפה, ואחריו במתחם G בכפר סבא. בקרוב ייפתח סניף נוסף של Temple Bar בראשון לציון.

ומה הציעו לי שם לטעום?
התחלתי עם בירה ואחר כך עברתי לסיידר – שניהם נמזגים מחבית.
GORDON FINEST RED היא בירה Pale Ale חזקה במיוחד (8.5% אלכוהול), אולם בעלת מרירות קלה בלבד וניתן להרגיש אף מתיקות קלה. הטעם מלא ועשיר. צבעה של הגורדון פיינסט רד הוא כשמה – אדמונית חומה
הבירה מוגשת בכוס הולמת המשאירה את הארומה בכוס, ולא נותנת לה לברוח לפני לגימת הבירה הקרה.

מטעימת כוס הבירה החזקה אבל מאוד נעימה, עברתי לסיידר, ולא ממש התלהבתי.
סיידר Magners מוגש בכוס עם מספר קוביות קרח, המדללות את המשקה הן בטעמו והן ברמת האלכוהול שהיא 4.5% בחבית.
17 זנים של תפוחים גדלים במטעים של מאגנרס בקונמל, אירלנד, ובהם משתמשים כדי לייצר את המותג.
החביות ממוקמות בבית אבן קריר וגדול אשר הוקם בשנת 1936. רובן הגדול נעשות מעץ אלון בעבודת יד על ידי חבתן. מיץ התפוחים תוסס במיכלים אלה תקופה של 8 שבועות, ולאחר מכן עובר למיכל אחר.

תהליך הייצור של הסיידר פשוט, מסורתי, מבוסס על רכיבים טבעיים, ומושקעים בו זמן רב, עבודה קשה ודאגה מרובה, מהרגע בו התפוחים נקטפים ועד לקבלת המוצר הסופי.
המכבש בו נסחטים התפוחים במגנרס הוא אותו מכשיר בו השתמשו לפני 50 שנה, והוא עדות לחותמת האיכות של הסיידר הפופולארי ביותר באירלנד.
לטעמי עדיף לשתות מקורר על מצע קרח., ולא עם קוביות קרח בפנים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר