בישקוטי עם פירות יבשים ופיצוחים

 

מצרכים:
600 גר' שקדים ואגוזים לא קלויים
600 גר' פירות מיובשים מכל הסוגים
לאלו שהסוכר הוא האויב שלהם – לקט פירות מיובשים ללא סוכר של "חוות דרך התבלינים"
1/4 1 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
6 ביצים

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 130 מעלות.
מערבבים את כל החומרים לבלילה כבדה וסמיכה.
מחלקים את התערובת ל- 3.
דוחסים כל חלק לתבנית משומנת היטב ומיישרים בעזרת כף/מרית
אופים שעה וחצי עד להשחמה.
מצננים היטב.
פורסים בסכין לחם לפרוסות דקות מאוד.
מגישים לצד חליטה טובה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה