בית השיטה: סדרת זיתים מתובלים בצנצנות

"בית השיטה" משיקה סדרת זיתים חדשה בתיבול אותנטי, הכוללת 3 סוג זיתים וסגנונות תיבול: סורי בלימון, מבוקע פיקנטי, מרינד בחומץ יין.
הסדרה משווקת בצנצנות זכוכית, ומהווה מענה לטעם הישראלי, המאופיין בהעדפה למוצרים בתיבול עשיר "ים תיכוני".

הזיתים, מזנים שונים, תובלו במגוון רחב של סגנונות תיבול, על מנת לקלוע ככל הניתן להעדפות הטעם של הצרכן הישראלי:
"מבוקע פיקנטי" מציע זיתים בסגנון ביתי, לאוהבי החריף והפיקנטי;
"סורי בלימון" מציע זיתים סוריים אותנטיים עם פלחי לימון ושום,
ו"מרינד בחומץ יין" הינו שילוב של זיתים בשרניים בחומץ יין בתיבול עדין.

הזיתים משווקים באריזות זכוכית הנוחות לפתיחה, לשימוש חוזר וככלי הגשה. הסדרה, כיתר מוצרי הזיתים הארוזים של בית השיטה, כוללת זיתים טבעיים, ואינה מכילה חומרים משמרים וצבעי מאכל.

לנוחות הצרכן כוללת כל אריזה פרטי מידע תזונתי למנת זיתים מומלצת של 7 זיתים, זאת מעבר למידע התזונתי הכלול ב- 100 גרם מוצר המצוין על האריזה.

שוק הזיתים הארוזים בישראל מוערך ב- 67 מיליון ש"ח לשנה, ווד כ- 30 מיליון ש"ח מהווים הזיתים הנמכרים בתפזורת.
בית השיטה מקבוצת אסם מובילה את שוק הזיתים בישראל עם נתח שוק יצרן של 40% (כספי, נילסן 2/06).

סדרת הזיתים המתובלים כשרה בהשגחת בד"צ העדה החרדית.
כשר לפסח לאוכלי קטניות.

בכל רשתות השיווק ובחנויות הפרטיות.


"מבוקע פיקנטי", 430 גר', 9.90 ש"ח
"סורי בלימון", 430 גרם, 9.90 ש"ח
מרינד בחומץ יין, 430 גר', 9.90 ש"ח







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה