בית מטבחי בולטהאופ מארח את השף ניצן רז ממסעדת סושי סמבה לסדנת בישול ייחודית

SUSHISAMBA TLV הסניף המקומי של קבוצת המסעדות הניו יורקית המפורסמת, שנפתח לפני כחודשיים בישראל, יערוך בבית בולטהאופ בתל אביב, סדנת בישול מקצועית: “סושי ויותר”.

הסדנא תועבר על ידי השף והבעלים ניצן רז, אשר הוביל את מטבחי סושי סמבה בניו יורק, מיאמי ושיקאגו, וכיום, תל אביב. בעברו, שימש כסו שף בנובו ובישל עם ז’אן ז’ורג’.

הסדנא הינה חלק ממגוון הפעילות הייחודיות והמקוריות של בית בולטהאופ בארץ ובחו”ל.

תפריט סושי סמבה מתאפיין בשילובים מרתקים מהמטבח הדרום אמריקאי (ברזיל, פרו) ויפן. העולם הקולינארי של סושי סמבה, טומן בחובו תמהיל של צבע, טעם, ניחוח ואווירה.

הסדנא תתקיים בתאריך ה- 29/8/06 יום ג’, 20:00, בבית בולטהאופ בתל אביב. עלות הסדנא – 150 שקל. רישום לסדנא בבית בולטהאופ – 03-5429900

הסדנא פתוחה להרשמה לקהל הרחב ומחייבת רישום מוקדם






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה