בלאדי מרי מעגבניות שרי

ל-4 כוסותמרכיבים:250 גרם עגבניות שרי תמר100 גרם עגבניות שרי מסוכרות (ממתקי עגבניות שרי)120 מ"ל וודקה קפואה (רצוי אבסולוט)קרח כתוש2 ס"מ שורש ג'ינג'ר קלוףלעיטור: 4 עלי בזיליקום4 עגבניות שרי מסוכרות4 גבעולי סלריאופן ההכנה והגשה: שוטפים את עגבניות השרי וקוצצים אותן. קוצצים את ממתקי עגבניות השרי.מחלקים את שני סוגי העגבניות הקצוצות ל 4 כוסות מסוג לוובול. מועכים את העגבניות הקצוצות בתחתית הכוסות. מגרדים את שורש הג'ינג'ר ישירות לכוסות. ממלאים את הכוסות בקרח כתוש ומוסיפים את הוודקה. מעטרים בעלי הבזיליקום, בממתקי עגבניות, ומעמידים בכל כוס גבעול סלרי.מערבבים ושותים לאט.צילום: בועז לביא

ל-4 כוסות

מרכיבים:
250 גרם עגבניות שרי תמר
100 גרם עגבניות שרי מסוכרות (ממתקי עגבניות שרי)
120 מ"ל וודקה קפואה (רצוי אבסולוט)
קרח כתוש
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר קלוף

לעיטור:
4 עלי בזיליקום
4 עגבניות שרי מסוכרות
4 גבעולי סלרי

אופן ההכנה והגשה:
שוטפים את עגבניות השרי וקוצצים אותן.
קוצצים את ממתקי עגבניות השרי.
מחלקים את שני סוגי העגבניות הקצוצות ל 4 כוסות מסוג לוובול.
מועכים את העגבניות הקצוצות בתחתית הכוסות.
מגרדים את שורש הג'ינג'ר ישירות לכוסות.
ממלאים את הכוסות בקרח כתוש ומוסיפים את הוודקה.
מעטרים בעלי הבזיליקום, בממתקי עגבניות, ומעמידים בכל כוס גבעול סלרי.
מערבבים ושותים לאט.

צילום: בועז לביא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר