ל-4 כוסות
מרכיבים:
250 גרם עגבניות שרי תמר
100 גרם עגבניות שרי מסוכרות (ממתקי עגבניות שרי)
120 מ"ל וודקה קפואה (רצוי אבסולוט)
קרח כתוש
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר קלוף
לעיטור:
4 עלי בזיליקום
4 עגבניות שרי מסוכרות
4 גבעולי סלרי
אופן ההכנה והגשה:
שוטפים את עגבניות השרי וקוצצים אותן.
קוצצים את ממתקי עגבניות השרי.
מחלקים את שני סוגי העגבניות הקצוצות ל 4 כוסות מסוג לוובול.
מועכים את העגבניות הקצוצות בתחתית הכוסות.
מגרדים את שורש הג'ינג'ר ישירות לכוסות.
ממלאים את הכוסות בקרח כתוש ומוסיפים את הוודקה.
מעטרים בעלי הבזיליקום, בממתקי עגבניות, ומעמידים בכל כוס גבעול סלרי.
מערבבים ושותים לאט.
צילום: בועז לביא