בלגורמה החמישי יוצא לדרך – הפעם בסימן טפאסים

הבלגורמה, שבוע של מאכלי גורמה ואלכוהול, הוא מסורת צעירה וברוכה, פרי יוזמתם של בעלי הבלגו בר באזור תעשיית ההיי-טק של כפר סבא.
מזה כשנתיים, קיץ וחורף, מתארחים בפאב שבכפר-סבא שפים המכינים תפריט מיוחד לשבוע ימים.

הבלגורמה מזמן לאורחי הפאב את האפשרות ליהנות מכל העולמות: מגוון עשיר של מאכלים כמו במסעדת יוקרה, אלכוהול מובחר המותאם למנות (קוניאק, וויסקי ויינות בוטיק) במחירים נוחים, הופעות מוסיקליות ואווירת בר קלילה, נעימה ואינטימית.

בקיץ 2008 יתקיים הבלגורמה בין התאריכים 5-1 ביוני, והפעם בסימן טפאסים – שילוב של מבחר מנות קטנות אשר יתבססו על פירות-ים טריים,ירקות ופירות קיציים.
על המטבח ינצח השף עדיאל דומיין ("רפאל" ו"מורנה"), ולצד המנות יוגשו שלל קוקטיילים קייציים טרופיים ואקזוטיים, יינות לבנים צוננים ויינות מבעבעים של יקבי הבוטיק פלאם, עמק האלה, בזלת ויתיר.

בין המנות שיוגשו:
סלט קלמארי – טבעות קלמארי, בייבי מוצרלה, רוקט ושרי בוינגרט לימוני;
פילה טלה – פילה טלה על סלט עדשים ובורגול ברוטב ליקריץ וענבים;
סלט ארטישוק וטונה – חצאי ארטישוק במילוי טונה צרובה uנבטי חמנייה בוינגרט פלפלים;
רול עוף – חזה עוף במילוי פטריות פורצ'יני וכמהין על סלט נקטרינות קטן;
סינטה טלה – סינטה טלה במעטפת תבלינים לצד פירה מירקות קיציים;
ניוקי – ניוקי וגבינת עזים ברוטב חמאת שרי וזעפרן;
שרימפס – שרימפס מוקפץ בחלב קוקוס לצד אטריות זכוכית עם צ'ילי ובזיליקום.

ובקינוחים: מוס שוקולד וחמאת בוטנים; קרמבל שזיפים וקלבדוס; פרפה חלבה, פיסטוקים וסילאן.

לרגל האירוע נערכים בבלגו בר ליצירת האווירה המושלמת: חצר הפאב תיפתח אף היא לישיבה, עם שולחן אבירים גבוה וספות זולה להשתרעות נינוחה, מסך ענק, וכדי שהחוויה הקולינרית תיזכר לטובה יקבל כל אחד מהאורחים גם מתנה למזכרת, שתישמר לפחות עד הבלגורמה הבא.


בלגו בר
רח' עתיר ידע 21, א.ת. חדש, כפר סבא
טל. 09-7666077

פתוח בכל יום מ-18:00








היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה