בלו בנד מובילה פרוייקט של תיעוד מתכוני אפיה משפחתיים בשיתוף "על השולחן"

מקיימת תחרות מתכוני אפייה במסגרתה יתבקשו הגולשים לשלוח "מתכונים מבית אמא" בהם נעשה שימוש במרגרינה

מי מאיתנו לא ראה את אימו או את סבתו אופות עוגות ועוגיות ומציצות במחברת המתכונים שלהן, כתובה בכתב יד, מוכתמת בכתמי שוקולד או קמח, שדפיה מאיימים להיתלש כל רגע.
לפני שמחברות המתכונים הישנות של אמא ושל סבתא מתבלות לחלוטין ולא יישאר מהן משהו קריא, מובילה בלו בנד (מקבוצת יוניליוור) בשיתוף עם המרכז הגסטרונומי "על השולחן" פרוייקט מיוחד של תיעוד האפיה המשפחתית והמסורתית.

במסגרת הפרוייקט עורכים בלו בנד ו"על השולחן" תחרות מתכוני אפייה עם בלו בנד. הקהל הרחב מוזמן לשלוח מתכונים "מבית אמא" בהם נעשה שימוש במרגרינה. את המתכונים יוכלו הגולשים באתר על השולחן לדרג, ודירוגיהם יילקחו בחשבון, ביחד עם החלטות צוות השופטים, שיורכב מאנשי המקצוע של "על השולחן" ושל יוניליוור.

10 המתכונים המובילים יזכו את בעליהם בפרסים יקרי ערך: פרס ראשון: תנור אפייה איכותי, פרס שני: מיקסר מקצועי, פרס שלישי: מעבד מזון וכן סדנאות אפיה. המתכונים ירוכזו הן באתר האינטרנט של "על השולחן" והן במגזין אשר יסקר את התחרות.
ניתן לשלוח מתכונים עד 11/4/06 לכתובת: www.blueband.co.il

לבלו בנד מספר טעמים המאפשרים שימוש במאפים שונים – עם מלח, ללא מלח, טעם חמאה (מחמאה) ובתוספת חלב (גולדבנד).



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר