בליני "אוזני המן" עם קוויאר פרג ורוטב וודקה

חומרים והכנת הבליני:1 ½ כפית שמרים ביחד עם ¾ ספל חלב פושר1 כפית סוכרלערבב ולהתפיח חמש דקותלהוסיף 1/3 ספל כוסמת1/3 ספל קמח לבן3 ביצים3 כפות חמאה מומסתלערבב הכל ולהוסיף 1/3 ספל שמנת חמוצה 1 כפית מלחלהתפיח שעה ולטגן במחבת טפלון בקוטר של 12 ס"מ, בכמות של 3 כפות בלילה.חומרים לקוויאר פרג:300 גרם פרג50 גרם סולת250 גרם סוכר480 גרם חלב (2 ספלים)30 גרם חמאה100 גרם צימוקים2 ביציםכפית תמצית וניל, וחצי כפית תמצית רוםאופן ההכנה:מרתיחים חלב עם סוכר.מוסיפים את הפרג והסולת, צימוקים חמאה ורום.מבשלים על אש בינונית עד שמסמיך. נותנים לפרג להתקרר ו כ-4-5 דקות אז מוסיפים 2 ביצים.מערבבים הכל, מחלקים בתבניות סיליקון בצורת חצי כדור קטן. ופים ב- 175 מעלות בערך 20 עד 30 דקות.חומרים לרוטב וודקה פרפקט:כוס חלבכוס שמנת עמידה לקצפת 6 חלמונים100 גרם סוכר70 גרם וודקה פרפקטאופן ההכנה:מרתיחים חלב, שמנת וסוכר. שופכים קצת מהחלב על החלמונים.עושים השוואת טמפרטורות.מחזירים את החלמונים לחלב ומבשלים על אש נמוכה עד שמסמיך.מקררים את הרוטב לטמפרטורת החדר ומוסיפים את הוודקה.מוסיפים קצפת וניל.הרכבת המנה:לוקחים בליני אחד.מזלפים באמצע קצפת.סוגרים את הבליני ל- 3 כמו אוזן המן, ועל הקצפת שמים כדור פרג.מסביב יוצקים מצקת קטנה של רוטב וודקה.

חומרים והכנת הבליני:
1 ½ כפית שמרים ביחד עם ¾ ספל חלב פושר
1 כפית סוכר
לערבב ולהתפיח חמש דקות
להוסיף 1/3 ספל כוסמת
1/3 ספל קמח לבן
3 ביצים
3 כפות חמאה מומסת
לערבב הכל ולהוסיף 1/3 ספל שמנת חמוצה
1 כפית מלח
להתפיח שעה ולטגן במחבת טפלון בקוטר של 12 ס"מ, בכמות של 3 כפות בלילה.

חומרים לקוויאר פרג:
300 גרם פרג
50 גרם סולת
250 גרם סוכר
480 גרם חלב (2 ספלים)
30 גרם חמאה
100 גרם צימוקים
2 ביצים
כפית תמצית וניל, וחצי כפית תמצית רום

אופן ההכנה:
מרתיחים חלב עם סוכר.
מוסיפים את הפרג והסולת, צימוקים חמאה ורום.
מבשלים על אש בינונית עד שמסמיך.
נותנים לפרג להתקרר ו כ-4-5 דקות אז מוסיפים 2 ביצים.
מערבבים הכל, מחלקים בתבניות סיליקון בצורת חצי כדור קטן.
ופים ב- 175 מעלות בערך 20 עד 30 דקות.

חומרים לרוטב וודקה פרפקט:
כוס חלב
כוס שמנת עמידה לקצפת
6 חלמונים
100 גרם סוכר
70 גרם וודקה פרפקט

אופן ההכנה:
מרתיחים חלב, שמנת וסוכר.
שופכים קצת מהחלב על החלמונים.
עושים השוואת טמפרטורות.
מחזירים את החלמונים לחלב ומבשלים על אש נמוכה עד שמסמיך.
מקררים את הרוטב לטמפרטורת החדר ומוסיפים את הוודקה.
מוסיפים קצפת וניל.

הרכבת המנה:
לוקחים בליני אחד.
מזלפים באמצע קצפת.
סוגרים את הבליני ל- 3 כמו אוזן המן, ועל הקצפת שמים כדור פרג.
מסביב יוצקים מצקת קטנה של רוטב וודקה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר