בלינצ'ס במילוי קצפת אוכמניות

גלילי בלינצ'ס במילוי קרם ורדרד של קצפת עם מלית אוכמניות – מעדן צבעוני וטעים.זמן הכנה: חצי שעה 6-8 מנותלבלילהכוס וחצי משקה סויה תנובה בטעם טבעישלושת רבעי כוס קמח3 ביצים2 כפות שמןחצי כפית מלחכפית סוכרמעט שמן לטיגון.למילוימיכל (250 מ"ל) קצפת צמחית מסדרת השף הלבןחבילה קטנה אינסטנט פודינג וניל (80 גר')חבילת מלית אוכמניות (400 גר').להכנת הבלינצ'סמערבבים בבלנדר, מיקסר או ביד במטרפה את כל חומרי הבלילה.מחממים מחבת טפלון ומשמנים קלות. יוצקים כרבע כוס בלילה למחבת ובתנועה סיבובית מזיזים את המחבת עד שכל התחתית תהיה מצופה בשכבה דקיקה. מטגנים 2-3 דקות עד שמזהיב והופכים בעזרת מרית לצד שני. כך מכינים את כל הבלינצ'ס. להכנת המילוימקציפים את הקצפת והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה. מערבבים עם מלית האוכמניות וממלאים את הבלינצ'ס – 2 כפות בכל עלה. מגלגלים לגלילות נאות, מסדרים על צלחת עם פירות העונה ומגישים.

גלילי בלינצ'ס במילוי קרם ורדרד של קצפת עם מלית אוכמניות – מעדן צבעוני וטעים.

זמן הכנה: חצי שעה
6-8 מנות

לבלילה
כוס וחצי משקה סויה תנובה בטעם טבעי
שלושת רבעי כוס קמח
3 ביצים
2 כפות שמן
חצי כפית מלח
כפית סוכר
מעט שמן לטיגון.

למילוי
מיכל (250 מ"ל) קצפת צמחית מסדרת השף הלבן
חבילה קטנה אינסטנט פודינג וניל (80 גר')
חבילת מלית אוכמניות (400 גר').

להכנת הבלינצ'ס
מערבבים בבלנדר, מיקסר או ביד במטרפה את כל חומרי הבלילה.

מחממים מחבת טפלון ומשמנים קלות.

יוצקים כרבע כוס בלילה למחבת ובתנועה סיבובית מזיזים את המחבת עד שכל התחתית תהיה מצופה בשכבה דקיקה.

מטגנים 2-3 דקות עד שמזהיב והופכים בעזרת מרית לצד שני.

כך מכינים את כל הבלינצ'ס.

להכנת המילוי
מקציפים את הקצפת והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה.

מערבבים עם מלית האוכמניות וממלאים את הבלינצ'ס – 2 כפות בכל עלה.

מגלגלים לגלילות נאות, מסדרים על צלחת עם פירות העונה ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר