בנג'מין סיגל מוסיף לתפריט בראנץ' ועסקית צהריים

בנג'מין סיגל, הביסטרו החדש והמושקע, שנפתח לאחרונה בבית האופרה, מול החוף והשקיעה הכי יפה של תל אביב, מציע תפריט בוקר/ברנאץ' חדש וכן תפריט עסקית של שף אלרן גולדשטיין. התפריטים העדכניים, עושים שימוש בטעמים מערביים ובהשפעות אסיאתיות

בנג'מין סיגל, הביסטרו החדש והמושקע, שנפתח לאחרונה בבית האופרה, מול החוף והשקיעה הכי יפה של תל אביב, מציע תפריט בוקר/ברנאץ' חדש וכן תפריט עסקית של שף אלרן גולדשטיין. התפריטים העדכניים, עושים שימוש בטעמים מערביים ובהשפעות אסיאתיות.

Good morning Benjamin
תפריט הבראנץ'-בוקר מוגש מול נוף של ים. התפריט כולל אופציה לבוקר מתוק, עם שלל מאפים, כולם נעשים במלוא תשומת הלב והשקעה במקום: קרואסון טרי (18 שקל), בריוש ריקוטה וקרם אנגלז, פיננסייר פטל ושוקולד לבן; יוגורט פירות, בסילאן גרנולה ודבש (39 שקל) ופנקייק על בסיס יוגורט מוגש עם פירות דבש ולבנה (39 שקל). כל המאפים מוגשים בליווי שתייה חמה, כמו כן יוגש ספיישל מאפה בוקר וקוקטייל ב- 26 שקל

בנוסף, הצצה בתפריט הבוקר מגלה מבחר עשיר של מנות יצירתיות ביניהן: בוקר "באגסי": ביצים, גבינות וסלט (42 שקל); חביתת חלבונים מוקפצת עם ברוקלי בצלים וגבינות (44 שקל); חביתת אשל, בזיליקום ופטרוזיליה המוגשת על מצע עגבניות, לבנה וזייתים (44 שקל); בוקר ניסואז- מנה מיוחדת של תפוחי אדמה, ביצה קשה, סלמון כבוש, ביצי סלמון, צלפים וגבינת פטה; ביצים עלומות על תפוח אדמה וסלמי מוקפצים בחמאה מוגש עם סלט אורוגולה ופרמז'ן בבלסמי תאנים (54 שקל); שקשוקה מרוקאית חריפה עם נקניקיות מרגז (52 שקל).

ארוחות הבוקר מוגשות עם לחם ממחמצת שאור, שתייה חמה או לחילופין קוקטייל בוקר דוגמת: שמפניית לומברסקו; בליני- נקטר אפרסקים תותים ושמפניה; אוזו ליים- קוקטייל על בסיס אוזו וליים ובלאדי מרי.

תפריט הבוקר-בראנץ' מוגש בימים א'-ה' בין השעות 9:00 עד 12:30, ביום ו' בין 9:00-17:00, שבת 9:00-13:00

העסקית של בנג'מין
בבנג'מין מציעים שתי אופציות לצהרים: עסקית 59 שקל : לחם שאור בליווי מטבלים ומנה עיקרית, או עסקית 69 שקל : לחם מנה ראשונה, ומנה עיקרית

התפריט העסקי של בנגמ'ין כולל מנות התחלה: סלט עגבניות, אספרגוס, רוקט ובצלים צלויים עם גבינת סטרנקינו ופרמז'ן בוויניגרט בלסמי; מרק דגים עם אטריות שעועית, חלב קוקוס, קליפות מנדרינה, שומר, כוסברה ולמון גרס; טרטר סלמון ברוטב טוביקו, ג'ינג'ר ומייפל סויה על סטיקי רייס, סלט מלפפונים ואבוקדו. בעיקריות: חזה עוף על העצם צלוי עם תפוז סיני, בוטנים, כוסברה, גרידת לימון ומיקס צ'יפס; ריזוטו ארטישוק ירושלמי וירקות אורגניים מוגש עם סלט צנון וקולרבי; אנטריקוט 300 גר' ברוטב יין אדום ובצלי שאלוט, מוגש עם תוספת לבחירה (בתוספת 25 שקל).

התפריט העסקי מוגש בימים א-ה בין השעות 12:30-17:00.

Benjamin Siegel
5166224 03
אלנבי 1 , מגדל האופרה, טיילת תל אביב
שעות פתיחה: מ-9:00 עד אחרון הלקוחות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר