בנדי רסטו בר: השף מייעץ בבחירת הבשר

'בנדי רסטו בר' בקיסריה מנהיג חידוש, ושולח את השף הארגנטינאי שלו אל השולחן כדי לבחור עם הסועד באופן אישי את נתח הבשר, להתאים את הרוטב ולדבר על חוויית האכילה

'בנדי רסטו בר' בפארק העסקים של קיסריה פותח אפשרויות חדשות לאכלני הבשר, ומציע ארוחת טעימות של שבע מנות בשריות מדי חודש עם יינות בוטיק, סדנאות טיפול בבשר לסועדים פרטיים או חברות עסקיות, ארוחת מיקס גריל – והכול עם הסבר והמלצות השף הארגנטינאי על מגוון הבשרים והרטבים.

המסעדה רכשה מקרר יישון חדש, והמנות הבשריות הן ארגנטינאיות לכל דבר. בתפריט גם ארוחה זוגית ב- 240 ש"ח למנה ראשונה, מנה עיקרית זוגית, מנה אחרונה, בירה/יין.

הדגש הוא על בחירה נכונה של בשר המתאימה אישית לכל לקוח, ודריו השף יוצא אל כל סועד, מייעץ לו על הנתח המתאים ביותר באותו היום ,ויחד הם בוחרים מידות צלייה ואת הרוטב שיוכן במקום.

BANDY RESTO BAR
פארק תעשיה דרומי, קיסריה
טל. 04-6372460

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר