בנובמבר מחזור נוסף לקורס ייצור יין וניהול יקבי בוטיק במכללת אריאל

אורכו של הקורס כשנה אקדמית, והוא עוסק בנושאי הליבה של יקבי הבוטיק: גפן וכרם, ייצור יין, מיתוג ושיווק יינות, וניהול יקב בוטיק

בעקבות הצלחת שני קורסי היין הקודמים ולאור הביקוש הרב, ייפתח במכללת אריאל בראשית נובמבר מחזור נוסף, והפעם במתכונת מורחבת, כך מוסרים מארגני הקורס.

אורכו של הקורס כשנה אקדמית, והוא עוסק בנושאי הליבה של יקבי הבוטיק: גפן וכרם, ייצור יין, מיתוג ושיווק יינות, וניהול יקב בוטיק.

את הקורס מרכז עידו לוינסון יינן יקבי רקנאטי, ומרצים בו מטובי המומחים בתחום.
בקורס השלישי יתקיימו 40 מפגשים, שיכללו בין השאר יותר טעימות, מעבדות וסיורי כרמים ויקבים.

הנחה מיוחדת תינתן ליקבי בוטיק העוסקים כבר בתחום ומייצרים מעל 10,000 בקבוקים בשנה, ומעוניינים לרכוש ידע נוסף ולשפר יכולותיהם בתחום.

לפרטים והרשמה :מ.ט.י ש"י במכללת אריאל – סיגלית 03-9076549

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר