בנובמבר קורס שרקוטרי מקצועי עם השף הצרפתי ז'אן מישל בנוארה

השף ז'אן מישל בנוארט, מבכירי מורי בית הספר המוביל בצרפת Lenôtre, יעביר בחודש נובמבר קורס השתלמות בשרקוטר,י המיועד לקרניבורים חובבי בישול וטבחים מנוסים. זהו הקורס השלישי המתקיים ב"בית הספר הגבוה לקולינאריה – בישולים" בשיתוף המוסד הצרפתי המוערך במסגרת שיתוף פעולה ראשון מסוגו בארץ.

השף ז'אן מישל בנוארה, מבכירי מורי בית הספר המוביל בצרפת Lenôtre, יעביר שף בנוארהבחודש נובמבר קורס השתלמות בשרקוטר,י המיועד לקרניבורים חובבי בישול וטבחים מקצועיים המעוניינים להעשיר את הידע שלהם ולקבל השראה.
זהו הקורס השלישי המתקיים ב"בית הספר הגבוה לקולינאריה – בישולים" בשיתוף המוסד הצרפתי המוערך במסגרת שיתוף פעולה ראשון מסוגו בארץ, והוא יתקיים בין התאריכים 14-18 בנובמבר ב"בישולים – בית הספר הגבוה לקולינאריה".

את ההשתלמות ינחה השף ז'אן מישל בנוארה, מבכירי מורי בית הספר הצרפתי Lenôtre ובעל תואר MOF (תואר הניתן על ידי נשיא צרפת לאנשי מקצוע מובילים בתחומם, שסימנו דגל מיוחד הנענד על צווארון החולצה).

בקורס, שיועבר למספר קטן של משתתפים באנגלית ובצרפתית בליווי מתרגם, יועברו תכנים תיאורטיים לצד התנסות מעשית בעמדות עבודה אישיות, והמשתתפים ילמדו הכנות בסיס (תערובות תבלינים, תמיסות מלח, נוזלי בישול, פירוק חזיר), ויכינו סוגים שונים של פטה, נקניקיות ונקניקים.

הקורס יתקיים במשך חמישה ימים רצופים, בימים א-ה בין השעות 9:00-18:00, ומחירו 10,440 ₪.

פרטים והרשמה:
בישולים – בית הספר הגבוה לקולינאריה
רח' הזרם 10 תל אביב
טל. 03-6819141
www.bishulim-school.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר