מצרכים
מומלץ להכין מראש:
1. בצק טמפורה – עשוי מקמח תופח, קורט מלח, קורט סוכר, שמן סויה ומים קרים (לחצי קג' קמח תופח 1 כוס מים קרים, 1 כף שמן) יש לערבב את הבצק עד שמתקבלת עיסה סמיכה ודביקה.
בננה קלופה או פרוסת אננס מקופסת שימורים
שמן לטיגון עמוק או חצי עמוק
הוראות הכנה
לחמם שמן בווק או במחבת.
לטבול את כל הפרי בבצק עד שיהיה עטוף לחלוטין.
להכניס לשמן ולטגן עד שמזהיב.
להניח בצלחת ולהוסיף מייפל או כדור גלידת וניל.