בננות בפילו עם חלב קוקוס אנגלז

 

חומרים ל-4 מנות
בננות
פילו
סוכר חום
אבקת קינמון
חמאה מומסת

חומרים לקרם
130 מ"ל חלב
4 חלמונים
100 גרם סוכר
1 מקל וניל
מעט חלב קוקוס

אופן הכנה
1) מברישים את הפילו בחמאה מומסת ומפזרים כמות נדיבה של תערובת סוכר חום וקינמון.

2) עוטפים את הבננות מהצדדים ומגלגלים. מברישים בחמאה ואופים בחום של 200 מעלות ל-5 דקות.

3) לקרם: מחממים את החלב והוניל בסיר. מערבבים את הסוכר והחלמונים בנפרד, מוסיפים את תערובת החלב לתערובת הסוכר והחלמונים

4) בכמויות קטנות לשם השוואת טמפרטורה ולבסוף מחזירים לסיר ומבשלים עד להסמכת הרוטב, ומקררים.

5) את הקרם יש למזוג על הצלחת ואת הבננות פורסים ל 3 חלקים ומעמידים.

6) מומלץ לקשט עם אבקת סוכר ועלי נענע.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה