בולונז עוף לילדים

לרגל החזרה ללימודים מציע מותג מאסטר שף מתכון לבולונז עוף לילדים כארוחת צהרים טעימה ומזינה אותה מכינים בסיר אחד

מוסיפים את העוף ומטגנים תוך כדי ערבוב עם מזלג עד שהעוף משנה את צבעו והופך למעין פירורים. צילום נמרוד סונדרס
מוסיפים את העוף ומטגנים תוך כדי ערבוב עם מזלג עד שהעוף משנה את צבעו והופך למעין פירורים. צילום נמרוד סונדרס

מצרכים

500 גרם עוף טחון

1 קופסה רסק עגבניות
1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות (חתוכות דק) כמו של מאסטר שף
1/2 חבילה ספגטי
2 כפות שמן זית
1 בצל לבן גדול קלוף
3 שיני שום קלופות
1 גזר קלוף
1 ו-1/2 כוסות מים רותחים
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סוכר חום

צילום נמרוד סונדרס
צילום נמרוד סונדרס

אופן ההכנה

חותכים את הבצל, השום והגזר לקוביות קטנות.

בסיר רחב ושטוח מחממים שמן ומטגנים את הבצל והגזר עד הזהבה.

מוסיפים שום ומטגנים דקה נוספת תוך כדי ערבוב.

מוסיפים את העוף ומטגנים תוך כדי ערבוב עם מזלג, עד שהעוף משנה את צבעו והופך למעין פירורים.

מוסיפים מלח, רסק עגבניות, עגבניות חתוכות דק ומים ומערבבים. מתבלים במלח וסוכר.

שוברים פנימה את הפסטה.

סוגרים את המכסה ומבשלים ביחד במשך 15 דקות או עד שהפסטה רכה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה