בס בשמנת ואצות ים

חומרים:דג בס 600 גרם ללא אדרות100 מ"ל שמנת מתוקהכף אצות ים גרסילרה אדוםכף אצות ים אולווה ירוקמעט מלח ים או1/2 כפית אנשובי טחון מדולל במיםכף חמאהאופן ההכנה:במחבת כבדה להמיס את החמאה, ולגלגל בה קצרות את פילה הבס. להכניס לתנור מחומם מראש (180 מעלות) למשך 7 דקות. למחבת עם החמאה להוסיף את השמנת, אצות הים האדומות ומלח הים או האנשובי.לצמצם מעט על להבה נמוכה. לקצוץ את אצות הים הירוקות ולטגן קצרות בשמן צמחי. להניח את הפילטים האפויים בצלחת גדולה (מחוממת), לשפוך מעל את החמאה מהמחבת. לפזר מעל את אצות הים הירוקות המטוגנות, בתוספת תפוח אדמה קטן מבושל במי מלח.

חומרים:
דג בס 600 גרם ללא אדרות
100 מ"ל שמנת מתוקה
כף אצות ים גרסילרה אדום
כף אצות ים אולווה ירוק
מעט מלח ים או
1/2 כפית אנשובי טחון מדולל במים
כף חמאה

אופן ההכנה:
במחבת כבדה להמיס את החמאה, ולגלגל בה קצרות את פילה הבס. להכניס לתנור מחומם מראש (180 מעלות) למשך 7 דקות.
למחבת עם החמאה להוסיף את השמנת, אצות הים האדומות ומלח הים או האנשובי.
לצמצם מעט על להבה נמוכה.
לקצוץ את אצות הים הירוקות ולטגן קצרות בשמן צמחי.
להניח את הפילטים האפויים בצלחת גדולה (מחוממת), לשפוך מעל את החמאה מהמחבת.
לפזר מעל את אצות הים הירוקות המטוגנות, בתוספת תפוח אדמה קטן מבושל במי מלח.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר