בפעם ה- 11: פסטיבל המולים של פורלין

בהתאם למסורת השנתית, מסעדת פורלין פותחת את החורף בהפנינג שכולו מחווה לטעמי הים העסיסיים, עם תפריט עשירובו מגוון מנות ראשונות לבחירה, קדרת מולים במגוון רטבים כמנה עיקרית, יחד עם צ'יפס ובירה צוננת מהחבית

הביסטרו הצרפתי "פורלין", בניצוחו של שף אמיר מרקוביץ. יקיים זו השנה ה-11 פסטיבל בו יוגשו קדרות מולים מהבילות ועזות ניחוח.

בהתאם למסורת השנתית, מסעדת פורלין פותחת את החורף בהפנינג שכולו מחווה לטעמי הים העסיסיים, עם תפריט עשירובו מגוון מנות ראשונות לבחירה, קדרת מולים במגוון רטבים כמנה עיקרית, יחד עם צ'יפס ובירה צוננת מהחבית. 

במנות הראשונות: מרק דגים עם שרימפס ומולים, מוגש לצד רוי וטוסטים; מולים פופאי, מולים במילוי תרד ובייקון ומקרמים בקבינת קשקבל.
בעיקריות: סיר מולים עם צ'יפס במגוון רטבים: מרינייר, קרם זעפרן, קרם שום, פרובנסאל ובייבי שרימפס וטבעות קלמארי עם שרי וטימין.

לרגל פתיחת עונת פירות הים והפסטיבל פורלין מזמינה את לקוחותיה להרמת כוסית על חשבון הבית (בהזמנת ארוחה) ביום ג'  4 לנובמבר.

תפריט הפסטיבל יוגש מיום ב' 3 לנובמבר עד יום א' 30 לנובמבר בכל שעות היום. המחיר לסועד 115 ₪. 

יש להזמין מקום מראש.

פורלין
פרישמן 10 תל אביב
טל. 03-5222664
א'- שבת 12:00 – לקוח אחרון
עסקיות א'-ו': 12:00-19:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר