בציר קיימות משותף ראשון לנספרסו ויקב הרי גליל

נספרסו ישראל ויקב הר גליל אירחו משפיעות ומובילות דעה לאירוע חווייתי של בציר שהינו תוצר של שיתוף פעולה שנועד להשתמש בתוצרי הפסולת של תעשיית קפסולות הקפה לדישון אדמת הכרמים

מוכיחים שקפה וכרמים הולכים יחד. מימין לשמאל: עדי אקוניס, סיגל גפני, ענבל אורן, עילי שוורצמן. צילום בני גם זו לטובה
מוכיחים שקפה וכרמים הולכים יחד. מימין לשמאל: עדי אקוניס, סיגל גפני, ענבל אורן, עילי שוורצמן. צילום בני גם זו לטובה

יצרנית מכונות וקפסולות הקפה נספרסו (Nespresso) ויקב הרי גליל, משתפים פעולה במיזם סביבתי  לדישון כרם של יקב הרי גליל בקומפוסט איכותי המכיל קפה ממוחזר מקפסולות נספרסו. לרגל הבציר הראשון של ענבי שיתוף הפעולה הוזמנו נשים מובילות מתחומי הניהול, תקשורת ואיכות הסביבה ליקב בקיבוץ יראון בגליל העליון. המפגש כלל סיור בכרמים, שיחה עם היינן והכורם, ביקור במרכז המבקרים, וסדנת טעימות קפה ויין.

צילום בני גם זו לטובה
צילום בני גם זו לטובה

במסגרת המיזם מעבירה נספרסו ליקב הרי גליל את כל הקפה המתקבל מתהליך מיחזור הקפסולות בישראל. הקפה הממוחזר מגיע לחברת גרין-קומפוסט שמעבדת אותו לתוך קומפוסט, שהתערובת שלו כוללת לפחות 30% קפה ממוחזר, אשר משמש לדישון כרם משגב עם הצפוני שנטוע בגובה 800 מטר. גדלים בוזני סוביניון בלאן, שרדונה, מרלו, קברנה סוביניון, סירה, סנג'ובזה וקברנה פרנק.

צילום בני גם זו לטובה
צילום בני גם זו לטובה

בין המשתתפות והמשתתפים במפגש: ענבל אורן – דוברת נספרסו, עילי שוורצמן מומחה הקפה של חברת הקפה, אייל פרנקו – מנהל השיווק והמכירות של יקב הרי גליל, השחקנית שרית וינו אלעד, מרינה קיגל – עיתונאית משפיעת רשת, נטלי זיו – דוברת איביי, מיכל שם טוב – סמנכ"לית הרדיו האזורי, שגית הורוביץ דוברת הספארי, לי אור מנצור – כותבת על אחריות תאגידית ואיכות סביבה, סיגל גפני – תכנית "אנשים" בקשת, מאיה ג'ייקובס – מנכ"לית צלול, שירלי יובל יאיר -פסיכולוגית, סופרת ומחזאית, נגה קלינגר – פעילה חברתית, דנה סומברג – חדשות ערוץ 20, מרב מילר – אשת חדשות, מיכל פרינס – מייסדת מרכז יהל, עדי אקוניס – מנכ"לית אגודת ידידי בית התפוצות, רוני וייזר – סמנכ"לית נספרסו, מיכל קוגל – סמנכ"לית משאבי אנוש נספרסו.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה