fbpx

בצק לקיש

חומרים180 גרם קמח120 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביותשלושת רבעי כפית מלח2 כפות מים קריםמספר טיפות מיץ לימוןאופן ההכנהמערבבים את החומרים היבשים עם החמאה עד שמתקבלים פירורים. מוסיפים את המים ומערבבים מעט (אפשר במעבד מזון עם להב מתכת) עד שמתקבל בצק, עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעה.* חשוב לא לעבד את הבצק יותר מידי.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
180 גרם קמח
120 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
שלושת רבעי כפית מלח
2 כפות מים קרים
מספר טיפות מיץ לימון

אופן ההכנה
מערבבים את החומרים היבשים עם החמאה עד שמתקבלים פירורים.

מוסיפים את המים ומערבבים מעט (אפשר במעבד מזון עם להב מתכת) עד שמתקבל בצק, עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעה.

* חשוב לא לעבד את הבצק יותר מידי.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר