בצק פילו במילוי פירות יבשים, שוקולד וחלבה

 

מצרכים:
לבצק:
1 חב’ בצק פילו
200 גר’ חמאה מומסת

למילוי:
75 גר’ משמש מיובש קצוץ
30 גר’ צימוקים
30 גר’ חמוציות
30 גר’ צימוקים
3-4 תפוז סיני קצוץ
60 גר’ צנובר קלוי
חופן חוטי חלבה
75 גר’ שוקולד מריר קצוץ

לרוטב:
2 כפות דבש
1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה:
לערבב את כל חומרי המלית יחד.
למרוח דף פילו בחמאה, להניח עוד דף ולמרוח בחמאה גם אותו.
לחלק לארבעה חלקים.
להניח כף מהמילוי .
לגלגל לסיגר.
להניח בתבנית על נייר אפייה.
למרוח את הסיגר בחמאה.
לאפות כ- 15-10 דקות ב- 180 מעלות.

הגשה:
 יש להניח על צלחת ולטפטף מהסירופ.
מומלץ להגיש עם כדור גלידה וניל.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה