fbpx

בצק פריך

חומרים500 גר' קמח קר250 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות1. ביצה טרופה3. כפות מים קרים3. גר' מלח20 גר' אבקת סוכר ההכנהמערבבים את החומרים היבשים עם החמאה עד שמתקבלים פירורים. מוסיפים את הביצה והמים ומערבבים מעט (אפשר במעבד מזון עם להב מתכת) עד שמתקבל בצק, עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעה.* חשוב לא לעבד את הבצק יותר מידי.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
500 גר' קמח קר
250 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
1. ביצה טרופה
3. כפות מים קרים
3. גר' מלח
20 גר' אבקת סוכר

ההכנה
מערבבים את החומרים היבשים עם החמאה עד שמתקבלים פירורים.

מוסיפים את הביצה והמים ומערבבים מעט (אפשר במעבד מזון עם להב מתכת) עד שמתקבל בצק, עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעה.

* חשוב לא לעבד את הבצק יותר מידי.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר