בצק פריך

חומרים500 גר' קמח קר250 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות1. ביצה טרופה3. כפות מים קרים3. גר' מלח20 גר' אבקת סוכר ההכנהמערבבים את החומרים היבשים עם החמאה עד שמתקבלים פירורים. מוסיפים את הביצה והמים ומערבבים מעט (אפשר במעבד מזון עם להב מתכת) עד שמתקבל בצק, עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעה.* חשוב לא לעבד את הבצק יותר מידי.

חומרים
500 גר' קמח קר
250 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
1. ביצה טרופה
3. כפות מים קרים
3. גר' מלח
20 גר' אבקת סוכר

ההכנה
מערבבים את החומרים היבשים עם החמאה עד שמתקבלים פירורים.

מוסיפים את הביצה והמים ומערבבים מעט (אפשר במעבד מזון עם להב מתכת) עד שמתקבל בצק, עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעה.

* חשוב לא לעבד את הבצק יותר מידי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר