בראוניז גבינה

תבנית מלבנית 33X27חומרים לבצק:200 גר' סוכר100 גר' חמאה1 ביצה2 כוסות קמח1 כפית אבקת אפייהאופן ההכנה:לערבב את כל החומרים בפוד פרוססור.לרדד בתבנית ולאפות כ- 10 דקות.חומרים לשכבת הבראוניז:180 גר' חמאה 200 גר' שוקולד מריר200 גר' סוכר4 ביצים1 כפית תמצית וניל100 גר' קמח תופחקורט מלחאופן ההכנה:להמיס את החמאה בסיר.להוסיף את השוקולד המריר והסוכר.לערבב היטב ולהוסיף את שאר החומרים.לשים את כל התערובת על הבצק ולאפות 12 דקות ב- 180 מעלות.חומרים לשכבת הגבינה:50 מ"ל חלב120 גר' שוקולד לבן375 גר' גבינה 5%1/3 כוס סוכר4 ביצים2 כפות גדושות קמח תפו"אאופן ההכנה:להמיס את השוקולד עם החלב.לערבב את הגבינה, הסוכר, הביצים והקמח.לצקת את התערובת על השוקולד.לאפות 20 דקות נוספות.חומרים לפירורים:¼ כוס סוכר1 כוס קמח½ כפית אבקת אפיה25 גר' חמאה1 חלמוןאופן ההכנה:לערבב את כל החומרים בפוד פרוססור.לפזר על הגבינה.לאפות עוד כ- 15 דקות עד שמזהיב.

תבנית מלבנית 33X27

חומרים לבצק:
200 גר' סוכר
100 גר' חמאה
1 ביצה
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים בפוד פרוססור.
לרדד בתבנית ולאפות כ- 10 דקות.

חומרים לשכבת הבראוניז:
180 גר' חמאה
200 גר' שוקולד מריר
200 גר' סוכר
4 ביצים
1 כפית תמצית וניל
100 גר' קמח תופח
קורט מלח

אופן ההכנה:
להמיס את החמאה בסיר.
להוסיף את השוקולד המריר והסוכר.
לערבב היטב ולהוסיף את שאר החומרים.
לשים את כל התערובת על הבצק ולאפות 12 דקות ב- 180 מעלות.

חומרים לשכבת הגבינה:
50 מ"ל חלב
120 גר' שוקולד לבן
375 גר' גבינה 5%
1/3 כוס סוכר
4 ביצים
2 כפות גדושות קמח תפו"א

אופן ההכנה:
להמיס את השוקולד עם החלב.
לערבב את הגבינה, הסוכר, הביצים והקמח.
לצקת את התערובת על השוקולד.
לאפות 20 דקות נוספות.

חומרים לפירורים:
¼ כוס סוכר
1 כוס קמח
½ כפית אבקת אפיה
25 גר' חמאה
1 חלמון

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים בפוד פרוססור.
לפזר על הגבינה.
לאפות עוד כ- 15 דקות עד שמזהיב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר