תבנית מלבנית 33X27
חומרים לבצק:
200 גר' סוכר
100 גר' חמאה
1 ביצה
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים בפוד פרוססור.
לרדד בתבנית ולאפות כ- 10 דקות.
חומרים לשכבת הבראוניז:
180 גר' חמאה
200 גר' שוקולד מריר
200 גר' סוכר
4 ביצים
1 כפית תמצית וניל
100 גר' קמח תופח
קורט מלח
אופן ההכנה:
להמיס את החמאה בסיר.
להוסיף את השוקולד המריר והסוכר.
לערבב היטב ולהוסיף את שאר החומרים.
לשים את כל התערובת על הבצק ולאפות 12 דקות ב- 180 מעלות.
חומרים לשכבת הגבינה:
50 מ"ל חלב
120 גר' שוקולד לבן
375 גר' גבינה 5%
1/3 כוס סוכר
4 ביצים
2 כפות גדושות קמח תפו"א
אופן ההכנה:
להמיס את השוקולד עם החלב.
לערבב את הגבינה, הסוכר, הביצים והקמח.
לצקת את התערובת על השוקולד.
לאפות 20 דקות נוספות.
חומרים לפירורים:
¼ כוס סוכר
1 כוס קמח
½ כפית אבקת אפיה
25 גר' חמאה
1 חלמון
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים בפוד פרוססור.
לפזר על הגבינה.
לאפות עוד כ- 15 דקות עד שמזהיב.