fbpx

בראוניז עשירים בשוקולד

בראוניז עם המון המון שוקולד, עשירים וטעימים שלא תוכלו לעמוד בפניהם…
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

בראוניז עם המון המון שוקולד, עשירים וטעימים שלא תוכלו לעמוד בפניהם…
הכמויות מיועדות לתבנית מלבנית לתנור. הבראוניז עמוסים בשוקולד, לכן ניתן ורצוי לחתוך לקוביות קטנות – מיני בראוניז.

מצרכים:
300 גרם חמאה
1 כוס שמנת
1200 גרם שוקולד מריר
1 ו- 1/2 כוסות סוכר
2 כפיות רום (לא תמצית- רום אמיתי!)
6 ביצים (M)
1 כוס קמח
1/2כפית א.אפיה
2 כפות גדושות של קקאו הולנדי
2 כוסות שקדים/אגוזי מלך/שברי שוקולד/קוקוס טחון

אופן ההכנה:
מניחים את השוקולד בכלי חסין אש.
בינתיים ממיסים את השמנת עם החמאה בסיר קטן.
שופכים על השוקולד ומניחים לדקה כדי שהשוקולד יתרכך.
מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
מערבבים בקערה אחת את כל החומרים היבשים (מלבד הסוכר).
בקערת השוקולד מוסיפים את הרום והסוכר ומערבבים.
מוסיפים את הביצים – אחת אחת – מערבבים בכל הוספה של ביצה עד לקבלת בלילה אחידה ומבריקה.
שופכים ומערבבים היטב את החומרים היבשים לתוך הקערה עם השוקולד עד לקבלת תערובת חלקה וללא גושים.
מוסיפים את האגוזים/שקדים/שברי שוקולד ומערבבים.
מרפדים את התבנית בנייר אפיה ומשטחים באופן אחיד.
אופים בחום של 180 מעלות לכ- 30 דקות, עד שהתערובת יציבה במרכזה (לבדוק מדי פעם).
לצנן ולחתוך לריבועים.
מומלץ לשמור בקופסה אטומה במקפיא.

www.morane.co.il

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר