בראוניס ללא סוכר

חומרים:300 גר' שוקולד מריר ללא סוכר150 גר' חמאה5 גר' אבקת נס-קפה1/2 כוס (75 גר') חלב200 גר' ביצים3/4 כוס "כמו סוכר"3/4 כוס (100 גר') קמח1/2 כפית מחוקה אבקת אפייה100 גר' אגוזי מלך קצוציםאופן ההכנה:ממיסים שוקולד מריר וחמאה על בן מארי ומוסיפים את הנסקפה.מקציפים את הביצים ו"כמו סוכר" למשך כ-3 דקות במהירות בינונית עד גבוהה. מורידים את מהירות המיקסר לאיטית.תוך כדי הקצפה איטית, מוסיפים את תערובת השוקולד מהבן מארי ולבסוף את הקמח ואבקת האפייה.ממשיכים לערבל עד קבלת גוון אחיד.יוצקים לתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל 100 גר' אגוזי מלך קצוצים. אופים ב-170 מעלות עד 40 דקות.בגמר האפייה, מקררים מחוץ לתנור ועוטפים בניילון נצמד למשך מספר שעות.כשרוצים לחתוך, מכניסים למקפיא ל-10 דקות ופורסים לקוביות.רשת 'שמו קונדיטוריה', www.shemo.co.il

חומרים:
300 גר' שוקולד מריר ללא סוכר
150 גר' חמאה
5 גר' אבקת נס-קפה
1/2 כוס (75 גר') חלב
200 גר' ביצים
3/4 כוס "כמו סוכר"
3/4 כוס (100 גר') קמח
1/2 כפית מחוקה אבקת אפייה
100 גר' אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה:
ממיסים שוקולד מריר וחמאה על בן מארי ומוסיפים את הנסקפה.
מקציפים את הביצים ו"כמו סוכר" למשך כ-3 דקות במהירות בינונית עד גבוהה.
מורידים את מהירות המיקסר לאיטית.
תוך כדי הקצפה איטית, מוסיפים את תערובת השוקולד מהבן מארי ולבסוף את הקמח ואבקת האפייה.
ממשיכים לערבל עד קבלת גוון אחיד.
יוצקים לתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל 100 גר' אגוזי מלך קצוצים. אופים ב-170 מעלות עד 40 דקות.
בגמר האפייה, מקררים מחוץ לתנור ועוטפים בניילון נצמד למשך מספר שעות.
כשרוצים לחתוך, מכניסים למקפיא ל-10 דקות ופורסים לקוביות.

רשת 'שמו קונדיטוריה', www.shemo.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר