חומרים:
130 גר' חמאה
130 גר' שוקולד
170 גר' סוכר (קצת פחות מכוס)
3 ביצים
70 גר' קמח
50 גר' אגוזים גרוסים
50 גר' שוקוצ'יפס
כפית תמצית וניל
חצי כפית נס-קפה
אופן ההכנה:
מחממים את החמאה עם השוקולד בסיר, על האש.
מוסיפים את הסוכר, מערבבים כדקה ומכבים את האש.
מוסיפים ביצים ובוחשים היטב.
מערבבים יחד: קמח, אגוזים, שוקוצ'יפס, וניל ונס קפה, ומוסיפים לתערובת.
מוזגים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות, במשך כ- 20 דקות, עד להתייצבות.
לפרטים והרשמה לקורס קונדיטוריה מורחב ב"תדמור" : [email protected]