בראוניס

חומרים:130 גר' חמאה130 גר' שוקולד170 גר' סוכר (קצת פחות מכוס)3 ביצים70 גר' קמח50 גר' אגוזים גרוסים50 גר' שוקוצ'יפסכפית תמצית ונילחצי כפית נס-קפהאופן ההכנה:מחממים את החמאה עם השוקולד בסיר, על האש.מוסיפים את הסוכר, מערבבים כדקה ומכבים את האש.מוסיפים ביצים ובוחשים היטב.מערבבים יחד: קמח, אגוזים, שוקוצ'יפס, וניל ונס קפה, ומוסיפים לתערובת.מוזגים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות, במשך כ- 20 דקות, עד להתייצבות. לפרטים והרשמה לקורס קונדיטוריה מורחב ב"תדמור" : [email protected]

חומרים:
130 גר' חמאה
130 גר' שוקולד
170 גר' סוכר (קצת פחות מכוס)
3 ביצים
70 גר' קמח
50 גר' אגוזים גרוסים
50 גר' שוקוצ'יפס
כפית תמצית וניל
חצי כפית נס-קפה

אופן ההכנה:
מחממים את החמאה עם השוקולד בסיר, על האש.
מוסיפים את הסוכר, מערבבים כדקה ומכבים את האש.
מוסיפים ביצים ובוחשים היטב.
מערבבים יחד: קמח, אגוזים, שוקוצ'יפס, וניל ונס קפה, ומוסיפים לתערובת.
מוזגים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות, במשך כ- 20 דקות, עד להתייצבות.

לפרטים והרשמה לקורס קונדיטוריה מורחב ב"תדמור" : [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר