מרכיבים:
תבנית מלבנית 20X30
350 גר' חמאה
350 גר' שוקולד מריר באיכות טובה
8 ביצים בגודל בינוני
650 גר' סוכר
250 גר' קמח
80 גר' קקאו
60 גר' אגוזי מלך קצוצים לקישוט
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 170 מעלות.
ממיסים שוקולד וחמאה בבן מרי (סיר כפול).
מערבבים חמאה וסוכר במיקסר עם וו גיטרה עד שהמסה תפוחה ואוורירית.
מוסיפים ביצים אחת אחרי השנייה.
מוסיפים את השוקולד המומס והחמאה ולבסוף את היבשים (סוכר, קמח, קקאו).
מברישים את התבנית בחמאה רכה, משטחים את המסה בתבנית, מפזרים מעל את אגוזי המלך הקצוצים.
ואופים 40 דקות.
להוציא ולצנן.