ברבוניות אפויות על שמנת ומלפפונים

חומרים ל-4 מנותחצי קג' פילה ברבוניהחצי כוס שמן זית2 שיני שום כתושות 7 מלפפונים קטנים ומוצקים בקליפתם2 גביעי שמנת אורגינל 15% או יופלה לבןחצי צרור שמיר קצוץמלח ופלפל שחור טחון טריאופן ההכנה1. חותכים את המלפפונים לקוביות קטנות, מוסיפים שום כתוש, שמיר קצוץ, רבע כוס שמן זית ושמנת אורגינל 15% מערבבים ומתבלים במלח ופלפל.2. משמנים תבנית אפייה , מסדרים את הברבוניות בשכבה אחת, מברישים בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל.3. אופים את הברבוניות בתנור שחומם מראש לחום גבוה 200 מעלות כ 5 דקות.4. מסדרים בצלחות הגשה את סלט המלפפונים והשמנת ומעל את הברבוניות.

חומרים ל-4 מנות
חצי קג' פילה ברבוניה
חצי כוס שמן זית
2 שיני שום כתושות
7 מלפפונים קטנים ומוצקים בקליפתם
2 גביעי שמנת אורגינל 15% או יופלה לבן
חצי צרור שמיר קצוץ
מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה
1. חותכים את המלפפונים לקוביות קטנות, מוסיפים שום כתוש, שמיר קצוץ, רבע כוס שמן זית ושמנת אורגינל 15% מערבבים ומתבלים במלח ופלפל.

2. משמנים תבנית אפייה , מסדרים את הברבוניות בשכבה אחת, מברישים בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל.

3. אופים את הברבוניות בתנור שחומם מראש לחום גבוה 200 מעלות כ 5 דקות.

4. מסדרים בצלחות הגשה את סלט המלפפונים והשמנת ומעל את הברבוניות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר