ברבוניות כבושות במלח

חומרים ל-6 מנות:3 פילטים של ברבוניות, בס או סרדינים1/2 כוס שמן זית כתית מעולה 3 כפיות מלח עדין – מלח הים האדום של מלח הארץ3 לימונים סחוטיםלהגשה:1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנטנות1 פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנטנותפטרוזיליה קצוצהלימון קלוף חתוך לקוביותפלפל אדום חריף קצוץ דקחופן קטן של פתיתי מלח שחור – מלח הארץאופן ההכנה:לשטוף היטב את הפילטים ולהניח במגש. לזרות מעליהם מלח ולצקת מיץ לימון ושמן. ולהניח למשך 12 שעות במקרר.להוציא את המגש עם הברבוניות הכבושות מהמקרר, לפזר מעל את הירקות הקצוצים וקוביות הלימון, לזרות מעל פתיתי מלח שחור ולהגיש טרי.צילום כפיר חרבי

חומרים ל-6 מנות:
3 פילטים של ברבוניות, בס או סרדינים
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה
3 כפיות מלח עדין – מלח הים האדום של מלח הארץ
3 לימונים סחוטים

להגשה:
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנטנות
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנטנות
פטרוזיליה קצוצה
לימון קלוף חתוך לקוביות
פלפל אדום חריף קצוץ דק
חופן קטן של פתיתי מלח שחור – מלח הארץ

אופן ההכנה:
לשטוף היטב את הפילטים ולהניח במגש.
לזרות מעליהם מלח ולצקת מיץ לימון ושמן. ולהניח למשך 12 שעות במקרר.
להוציא את המגש עם הברבוניות הכבושות מהמקרר, לפזר מעל את הירקות הקצוצים וקוביות הלימון, לזרות מעל פתיתי מלח שחור ולהגיש טרי.

צילום כפיר חרבי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר