ברווז מושו

 

חומרים ל-4 מנות
5 חלקי ירך ברווז
שומן ברווז
1 תפוז
1 מקל קינמון
2 שיני שום
2 חתיכות ג'ינג'ר
2 כפיות גרעיני שומר

חומרים לפנקייק בצל ירוק
5 ביצים
2.5 חלמונים
50 גרם חמאה חומה
5 כפות שמן זית
250 גרם קמח
5 כפות סוכר
250 גרם בצל ירוק חלוט
150 גרם תרד חלוט
1 פחית חלב קוקוס

חומרים לרוטב
1 ליטר ציר בשר
2 למון גראס
2 עגבניות
יחידת ג'ינג'ר
2 כפיות צ'ילי מתוק
1 כפית פלפל חריף יבש
1 כפית זרעי כוסברה
חצי כפית ציפורן
1 כפית זרעי שומר
מקל קינמון
5 כפות סוכר חום
5 כפיות קטשופ
5 כפיות רוטב סויה מתוק

חומרים לסלט
1 מלפפון
חופן בזיליקום תאילנדי
חופן נענע
חופן כוסברה

אופן הכנה
1. מניחים את ירכי הברווז עם כל המרכיבים במגש ומכניסים לתנור למשך כשלוש שעות בחום של 140 מעלות.

2. אופן הכנת הרוטב: מחברים את כל המרכיבים ומצמצמים על אש קטנה למשך כשעה.

3. אופן הכנת הפנקייק: מחברים את כל המרכיבים לבלילה חלקה ויוצקים על מחבת להכנת הפנקייק.

אופן הגשה
ממלאים את הפנקייק בברווז, יוצקים מעט מהרוטב ומוסיפים את הסלט, מגלגלים ופורסים לשניים.









היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה