ברולו "בין ערביים": קלמרי, נקניקיות מרגז או המבורגר ובירה ב- 49 שקל

Barolo, בר המסעדה הראשון בפתח תקווה, מביא את הטרנד הניו יורקי למושבה הראשונה: חוויית בילוי מבורכת בסוף יום העבודה. שלוות אחר-הצהרים תתחיל בשעה 16:00, ותימשך אל תוך השקיעה הקסומה, עד לשעה 20:00

Barolo, בר המסעדה הראשון בפתח תקווה, מביא את הטרנד הניו יורקי למושבה הראשונה: חוויית בילוי מבורכת בסוף יום העבודה. שלוות אחר-הצהרים תתחיל בשעה 16:00, ותימשך אל תוך השקיעה הקסומה, עד לשעה 20:00.

תפריט בין ערביים מיוחד מציע להתענג על קלמארי מטוגן, נקניקיות מרגז או המבורגר הבית משובח, לצד בירה מרעננת – במחיר של 49 שקל בלבד.

יניב אוברקוביץ, הבעלים, מספר שאנשי ההייטק לא רוצים לחזור הביתה, הישיבה במרפסת הצוננת, בין חברים, מביאה להפריה הדדית, מקצועית ובין אישית, שנמשכת לעיתים עמוק לשעות הלילה.

רקע
Barolo, בר-מסעדה בלב אזור ההי-טק של פתח תקווה, הוא מקום עכשווי, שמציע בר אלכוהול משובח, מטבח מעודכן של מנות קלאסיות מוקפדות עם נגיעות איטלקיות עדינות, עיצוב מושך וים של אווירה. על החוויה מנצח הבעלים, יניב אוברקוביץ' (בנו של יורם אוברקוביץ' ז"ל), שמבטיח להפוך את Barolo לבילוי מהנה ומרגש.


Barolo
רחוב השחם 21
פתח תקווה
03-9222499
שעות פתיחה: 12:00-04:00
עסקיות צהרים: א'-ה' בשעות 12:00-19:00 (39-69 שקל)


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר