ברונו בצהרים ב-100 שקל – המדריך לאיש העסקים ולמנהל המתחיל

זהו, אז אתה איש עסקים או מנהל. עכשיו השאלה איפה אוכלים צהרים. תוכל לאכול בפלאפל הסמוך ולהיות שבע – ולצאת בזול, מאוד בזול.

תוכל לאכול במסעדת פועלים או במסעדה ביתית ליד המשרד; כזאת בה מכירים אותך, קוראים בקול רם בשמך כאשר אתה נכנס, יודעים מה אתה רוצה לאכול – וגם כורזים זאת כדי שכולם יידעו שהם מכירים אותך ואתה כבר חשוב.

זה לא רע, אך עדיין אינך משודרג, אינך פוגש באנשים כמוך, ובעיקר: המסעדה בה אתה אוכל לא מעלה את מעמדך – בפני אחרים ובפני עצמך.

אם אתה מרגיש כך, זה הזמן לעלות לברונו. רק קומה שלישית בעזריאלי, כניסה לא משהו, ושירותים כלליים של הקומה במסדרון מג’ויף – אבל אתה במעוז הצהרים העסקיים הכשרים.

הכשרות חשובה. גם כי אתה אוכל רק במסעדות כשרות, וכך רפאל אינה באה בחשבון עבורך, וגם כי בני לווייתך לארוחה העסקית שתקפיץ אותך לשלב הבא בחייך אוכלים כשר, או אינך יודע אם הנם אוכלי כשר – ולמה להסתבך ולסכן עסקה של מיליונים.

אז זהו, אתה בברונו. אפוף בבני סוגך, מרגיש טוב – והאמת: אוכל טוב. או כמעט טוב במה שנוגע לבשר – שהנו החשוד המיידי (בעיני לפחות, אולי כמי שתמיד יעדיף דגים) במסעדה כשרה בה נוטים להתעלל בו.

אז מה תאכל בברונו בצהרים ב- 100 שקל, כך כתוב על התפריט; לא כולל שתייה?
לנוחותך, הנה התפריט – קרא אותו במשרד והתכונן להזמין. דרך אגב, השירות יהיה קשוב, נעים, וזריז – אפילו מאוד זריז, כי אתה בארוחה עסקית. ברונו רוצים שתאכל מהר. כך תחזור למשרדך, ותפנה את השולחן לסועדים הבאים, שגם הם צריכים לסגור עסקה אחת או שתיים.

אוכל קטן
– פוקאצ’ה אפויה בטאבון על אבני חימר משוחה בשמן זית ורוזמרין.
– חומוס הכי טוב שעושה ברונו, עטוף בשמן זית ופלפלים ירוקים חריפים.
– נתחים של דלורית צלויים באש, חרוכים בקצוות, טחינה גולמית וסילאן
– סלק אדום מאודה במי ים עטוף ברוטב בלסמי מתוק
– פטריות שמפיניון מאודות ביין מלאות בעשבי תיבול, לימון ושום
– בשביל לטבול: שמן זית מכבישה אחרונה מבושם מעלי רוזמרין, לימונים ושום
האמת? מנות פתיחה מנצחות, ואפילו יחדשו לך את הצלחות. צל”ש לברונו.

מנות עיקריות (בחר אחת)
– לבראק שלם עטוף בשמן זית וגבישי מלח, צלוי בפשטות בתנור לבנים, ירקות צלויים באש
– פילה אמנון צלוי על הפלנצ’ה, פנה טריקולור ברוטב רוזה של עגבניות וחלב קוקוס.
– מבחר של דגים צלויים מונחים על מחבת לוהטת מלאה בירקות מהטאבון ולימונים כבושים
– אנטריקוט שארולה מיושן צלוי על הגריל, תפוחי אדמה מוזהבים עטופים בפטרוזיליה ושום שבור
– נתח פרגית עסיסי עטוף בצ’ימיצ’ורי מונח על סלייסיים של תפוחי אדמה פריכים
– שניצל עגל חלב עטוף בפנקו יפני פריך, פירה של תפוחי אדמה לבנים ובצל מטוגן, ביצת עין קריספית
– סלייסים דקיקים של סינטה משוישת צרובים בגריל מונחים על עגבניות אדומות וטחינה לבנה
– המבורגר מנתחים של פרה מעורבת מונח על לחמניה טיפוסית, איולי פלפלים, תפו”א מוזהבים, עגבניות ובצל.
– ספיישל היום: נתח סינטה מיושנת מהגריל מונח על בטטות כתומות צלויות בטאבון.
– צמחוני: פסטה פנה טריקולור עטופה בירקות שורש ורוטב רוזה של עגבניות וחלב קוקוס.
– הנתחים ש”סחבנו” לקצב – הכל על מחבת לוהטת, מינימום 2 אנשים, זה לא עולה יותר – שישליק (לא משופד) של אנטריקוט, סטייקים של פרגיות במרינדה של צ’ימיצ’ורי, קבב כבש מהתערובת המיוחדת שלנו, ירקות מהאש, תפוחי אדמה מוזהבים.
אתם שמים לב לניסוח העסיסי של המנות ופירוט מרכיביהן? אומרים שאייל שני הוא השף האחראי לתפריט – או לפחות זה שרוחו שורה עליו.
אנטריקוט השארולה המיושן קיבל מזה שאכל אותו ציון של 6.9 – אמרתי לכם “כמעט טוב”.
מבחר הדגים הצלויים היה טוב ועסיסי, עד שהגעתי לסלמון, שדווקא אותו בחרו לייבש.


אוכל מתוק (בחר אחד)
– עוגת שוקולד חמה עם ליבה נוזלית, סורבה מחלב קוקוס
– הפירות הכי יפים של הקיץ, סורבה פסיפלורה
– מרק קר מפאלפ פסיפלורה, סורבה של תותי שדה
תלמד מאיתנו. אל תאכל קינוחים. זה אמנם מייקר את הארוחה מעבר לעסקית של רפאל ועסקיות מובילות אחרות (לא מול ים), אבל כשתחזור למשרד תוכל להמשיך לקבל החלטות מרחיקות לכת, ולא תשקע בנמנום שולחני עתיר כולסטרול.

כדאי גם לך להכניס את ברונו למפת עסקיות הצהרים שלך, אתה הרי רוצה להתקדם בחיים.

ברונו
מרכז עזריאלי, המגדל העגול, קומה 3, תל אביב
טל. 03-6093030
א – ה 12:00 – 17:00
א – ה 19:00 – 23:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה