ברוסקטה אבוקדו

 

החומרים
2 פרוסות לחם
שמן זית
מלח גס
שחור גרוס
1 אבוקדו
חצי בצל אדום
6-8 זיתי קלמנטה
שמן זית
מיץ לימון

אופן ההכנה
מורחים על הלחם שמן זית מפזרים מלח גס ושחור גרוס, קולים את הלחם וחוצים לשניים.

חוצים אבוקדו לשניים וחותכים רצועות + רצועות בצל אדום וטבעות זית קלמנטה.

מתבלים בשמן זית מיץ לימון מלח פלפל, מניחים את המילוי על הלחם ומסדרים בצורת מניפה בתוספת סלט ירוק במרכז הצלחת.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה