fbpx

ברוסקטה אבוקדו

החומרים2 פרוסות לחםשמן זיתמלח גסשחור גרוס1 אבוקדוחצי בצל אדום6-8 זיתי קלמנטהשמן זיתמיץ לימוןאופן ההכנהמורחים על הלחם שמן זית מפזרים מלח גס ושחור גרוס, קולים את הלחם וחוצים לשניים. חוצים אבוקדו לשניים וחותכים רצועות + רצועות בצל אדום וטבעות זית קלמנטה.מתבלים בשמן זית מיץ לימון מלח פלפל, מניחים את המילוי על הלחם ומסדרים בצורת מניפה בתוספת סלט ירוק במרכז הצלחת.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

החומרים
2 פרוסות לחם
שמן זית
מלח גס
שחור גרוס
1 אבוקדו
חצי בצל אדום
6-8 זיתי קלמנטה
שמן זית
מיץ לימון

אופן ההכנה
מורחים על הלחם שמן זית מפזרים מלח גס ושחור גרוס, קולים את הלחם וחוצים לשניים.

חוצים אבוקדו לשניים וחותכים רצועות + רצועות בצל אדום וטבעות זית קלמנטה.

מתבלים בשמן זית מיץ לימון מלח פלפל, מניחים את המילוי על הלחם ומסדרים בצורת מניפה בתוספת סלט ירוק במרכז הצלחת.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר