ברוסקטה חצילים ומטבעות גבינת עיזים

חומרים עבור 6 מנות :1 חבילה מטבעות עיזים של "גד"1 באגט 2 חצילים קלויים בשלמות קלופים או קופסה סלט חצילים טבעי3 כפות שמן זית1 שן שום כתושה2 גבעולי רוזמרין טרימלח ים, פלפל שחור גרוסאופן ההכנה:מחלקים את הבאגט לשלושה חלקים שווים.חוצים כל שליש לאורכו.מורחים את ששת חלקי הבאגט בשמן זית ושום כתוש.קולים בתנור חם למשך 5 דקות.מסדרים על ברוסקטה חצילים קלויים, מטבע גבינה מחולק לשניים, וגבעול רוזמרין,מתבלים במלח ים ופלפל גרוס ומעט שמן זית.קולים בתנור חם שוב למשך 3-4 דקות.

חומרים עבור 6 מנות :
1 חבילה מטבעות עיזים של "גד"
1 באגט
2 חצילים קלויים בשלמות קלופים או קופסה סלט חצילים טבעי
3 כפות שמן זית
1 שן שום כתושה
2 גבעולי רוזמרין טרי
מלח ים, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מחלקים את הבאגט לשלושה חלקים שווים.
חוצים כל שליש לאורכו.
מורחים את ששת חלקי הבאגט בשמן זית ושום כתוש.
קולים בתנור חם למשך 5 דקות.
מסדרים על ברוסקטה חצילים קלויים, מטבע גבינה מחולק לשניים, וגבעול רוזמרין,
מתבלים במלח ים ופלפל גרוס ומעט שמן זית.
קולים בתנור חם שוב למשך 3-4 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר