ברוסקטה חצילים ומטבעות גבינת עיזים

 

חומרים עבור 6 מנות :
1 חבילה מטבעות עיזים של "גד"
1 באגט
2 חצילים קלויים בשלמות קלופים או קופסה סלט חצילים טבעי
3 כפות שמן זית
1 שן שום כתושה
2 גבעולי רוזמרין טרי
מלח ים, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מחלקים את הבאגט לשלושה חלקים שווים.
חוצים כל שליש לאורכו.
מורחים את ששת חלקי הבאגט בשמן זית ושום כתוש.
קולים בתנור חם למשך 5 דקות.
מסדרים על ברוסקטה חצילים קלויים, מטבע גבינה מחולק לשניים, וגבעול רוזמרין,
מתבלים במלח ים ופלפל גרוס ומעט שמן זית.
קולים בתנור חם שוב למשך 3-4 דקות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה