"ברילה" מציעה פסטה מחיטה מלאה עשירה בסיבים תזונתיים

רמת אחידות הסובין והחיבור אל קמח הסמולינה מחיטה מלאה, מעניקים לפסטה צבע מפתה צהוב שזוף, מרקם "אל דנטה" וטעם משובח

חברת "ברילה", הנחשבת למומחית מס' 1 בעולם לחיטה ופסטה, מביאה לישראל קטגוריה חדשה שפותחה על פי פטנט ובתהליך ייצור מיוחד: פסטה מחיטה מלאה העשירה בסיבים תזונתיים ושומרת על מרקם ה"אל דנטה".

הקטגוריה החדשה כוללת את סוגי הפסטה המובילים: פנה רגטי (צינורות חלולים), "פוזילי"( ברגים), ספגטי מספר 5.
רמת אחידות הסובין והחיבור אל קמח הסמולינה מחיטה מלאה, מעניקים לפסטה צבע מפתה צהוב שזוף, מרקם "אל דנטה" וטעם משובח.

הפסטה מחיטה מלאה עשוייה מ-100% חיטה דורום מלאה, כשהחיטה נטחנה עפל פי הפרמטרים היחודיים ל"ברילה". הפסטה כוללת כמות כפולה של סיבים תזונתיים: 6% (לעומת 3% בפסטה רגילה),
עשירה בזרחן, ברזל ומגנזיום אשר מצויים באופן טבעי בחיטה.

100 גרם של פסטה ברילה מחיטה מלאה מכילים:
33% מכמות הזרחן המומלצת ליום
18% מכמות הברזל המומלצת
25% מכמות המגנזיום המומלצת ליום.
הפסטה מחיטת דורום מלאה עשירה בסיבים תזונתיים וברכיבים חיונים נוספים שמקורם בגרגר החיטה השלם, והיא תורמת לפעילות תקינה של מערכת העיכול, לאיזון רמות הסוכר בדם, להפחתת כולסטרול ושמירה על בריאות הלב, לתחושת שובע ממושכת המסייעת להרזייה ולשמירה על משקל תקין, ולדברי החברה אף למניעת סרטן המעי הגס וסוגי סרטן נוספים.

מחיר מומלץ לצרכן לאריזת 500 גרם: 9.95 ש"ח.
להשיג בכל רשתות השיווק ובחנויות המובילות.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר