ברמונדי בטמפורה צ'ילי וחרדל

מתכון של השף אליעזר לויה לדג מטוגן פריך ומחמם עם ריח שמעורר את כל החושים. הכמויות מיועדות ל-4 מנות

טובלים את קוביות הברמונדי המטוגנות באיולי-צ'ילי ונהנים. צילום הדס ניצן
טובלים את קוביות הברמונדי המטוגנות באיולי-צ'ילי ונהנים. צילום הדס ניצן

מצרכים ל-4 מנות

4 פילה ברמונדי חתוכים לקוביות

1 כוס קמח טמפורה

1 כוס בירה

קורט מלח

קורט פלפל לבן

3 ביצים

½ כוס יין לבן

3 כפות סויה מתוקה

רוטב איולי ביתי

3 כפות צ'ילי מתוק

1 כף ברנדי

1 כף חרדל דיז'ון גרגרים

קורט שאטה גרוס

צילום הדס ניצן
צילום הדס ניצן

אופן ההכנה

במעבד מזון מערבבים את הקמח עם הבירה, הביצים, המלח והפלפל עד קבלת תערובת אחידה.

רצוי שתהיה סמיכות (כמו של פנקייק).

בנפרד חותכים את הברמונדי לקוביות.

מניחים אותן במשך 30 דקות במעט יין לבן וסויה מתוקה.

מוציאים מהמרינדה את קוביות הברמונדי ומייבשים היטב.

טובלים בתערובת טמפורה ומטגנים בשמן עמוק.

הכנת הרוטב לטבילת הברמונדי

מוסיפים לאיולי הביתי  את הצ'ילי המתוק, חרדל דיז'ון גרגרים, ברנדי וקורט שאטה גרוס.

מערבבים היטב.

בהגשה

טובלים את קוביות הברמונדי המטוגנות באיולי-צ'ילי שיצרנו.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה