ברקרולה: יין ישראלי ומנות חורף של שף נעם דקרס

ביום ראשון ה- 19 בנובמבר, בשעה 20:00, תתקיים ארוחת יינן בלוויית יינות יקב בנימינה והיינן אסף פז וששון בן אהרון. שף נעם דקרס ירכיב מנות מיוחדות שילוו ביינות היקב

ברקרולה, הביסטרו המושקע בכפר סבא, משיק תפריט יינות עשיר ומרתק לצד ארוחות יינן חורפיות, שיתקיימו אחת לחודש וילוו בתפריט של השף נעם דקרס.

ביום ראשון ה- 19 בנובמבר, בשעה 20:00, תתקיים ארוחת יינן בלוויית יינות יקב בנימינה והיינן אסף פז וששון בן אהרון. שף נעם דקרס ירכיב מנות מיוחדות שילוו ביינות היקב.

הארוחה בהזמנת מקומות מראש. מחיר ארוחה: 150 שקל לסועד.

שי טובלי, מנהל המסעדה והסומלייה, הרכיב – חוויה חדשה של תרבות יין בברקרולה. בתפריט יינות רענן ורחב, טובלי מציג את מיטב יינות העולם הישן והחדש. התפריט מציע תמחור זול במיוחד, שמאפשר ללקוח להיחשף לתרבות היין המתפתחת בישראל.

לדברי טובלי, יין אמנם נועד להשלים את חוויית האוכל, אך למרות שמדובר בחוויה משלימה – היא הכרחית. "התפריט משלב את כל היינות שאני אוהב, אליהם נחשפתי במרוצת השנים. הוא מורכב משגרירי היינות הטובים בעולם, כולל: ארה"ב, צ'ילה, ארגנטינה, אוסטרליה, ניו זילנד, צרפת, ספרד, דרום אמריקה, איטליה וצרפת, וכמובן, מבחר עשיר של יינות ישראלים. בחרתי ביינות מצטיינים מכל אזור שגם מציעים תמורה מלאה למחיר. התפריט מורכב מיינות בכל רמות התמחור, על מנת ליצור מגוון שיתאים לכל אחד. הוא מכיל הרבה יינות פשוטים וטובים, יינות אמצע וגם יינות יקרים, שזכו לתמחור מוזל יחסית".

סה"כ התפריט מורכב מ- 160 תוויות, דמי חליצה: 35 שקל לבקבוק. ארצות: 10 ארצות. לבנים: 45 אדומים: 115


ברקרולה
רחוב עתיר ידע 13 א.ת החדש כפר סבא 09-7669606
א-'ה' החל מ- 12:00 עד אחרון הלקוחות, יום שישי- 9:00 עד אחרון הלקוחות
שבת משעה 12:30 עד אחרון הלקוחות.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר