ברקרולה מרעננת את הקיץ – מרק אבטיח עם סורבה של גבינה בולגרית

רגע לפני שעונת האבטיחים חומקת ומגיעה אל קיצה, מצדיע השף נעם דקרס לשילוב הכי ישראלי שיש: אבטיח עם גבינה בולגרית.

דקרס רקח מרק אבטיח צונן, המוגש עם חתיכות פרי וסורבה של גבינה בולגרית, נענע ומאפה פיקנטי של פרמז’ן ותבלינים. המנה משלבת בשלמות בין טעמי המלוח והמתוק עם נגיעת חריפות של המאפה.

בקיצור, מרק קליל, צונן וטעים לסיום עונת הקיץ.

ברקרולה, ביסטרו בר
רחוב עתיר ידע 13 א.ת החדש כפר סבא
09-7669606






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה